Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πανικός" σε γειτονιά της Αθήνας: Άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε ζεϊμπέκικο

Αποθεώθηκε!

17 Μαΐου 2020 15:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, και συγκεκριμένα το Πάσχα, ένας άνδρας θέλησε να το.. ρίξει έξω. Μπορεί να ζούσαμε σε συνθήκες περιορισμού, ωστόσο, εκείνος χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε.

Το φετινό Ελληνικό Πάσχα, δε θύμισε σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές, όμως οι Έλληνες (γνωστοί για την διασκέδαση τους) δεν το έβαλαν κάτω. Βγήκαν σε ταράτσες και αυλές και έκαναν ένα παραδοσιακό γλέντι. Ενδεικτική η περίπτωση ενός άνδρα που βγήκε στον δρόμο για να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, υπό τα χειροκροτήματα των ενοίκων της πολυκατοικίας του που είχαν βγει στα μπαλκόνια.

Όπως θα δείτε, ο ίδιος φαίνεται να το διασκεδάζει με την ψυχή του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ένας ακόμα άνδρας χόρεψε στη μέση του δρόμου.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο πασίγνωστης αθλήτριας που άναψε φωτιές...Ζάλισε τους πάντες

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν καλεσμένη η Έρρικα Πρεζεράκου και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, που έχει ξαναχορέψει στην εκπομπή τσιφτετέλι που θα δείτε εδώ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τα έδωσε όλα στο πλατό. Το ζεϊμπέκικο της ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους.

Έδωσε την ψυχή της και είναι πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο με τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και με τα λευκά ρούχα της που τόνιζαν το γυμνασμένο κορμί της.

Το ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο γνωστού Έλληνα ηθοποιού - Χόρευε στον δρόμο

Έριξε ένα ζεϊμπέκικο μέσα στην μέσα του δρόμου και έγινε viral ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς!

Είναι από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συχνότητα του Alpha καθώς πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμική σειρά "Έλα στη θέση μου" και δύσκολα περνάει απαρατήρητος. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που χόρεψε το πιο... ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο και τρέλανε το διαδίκτυο!

Ο διάσημος ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και υπό τους ήχους του τραγουδιού "Πάντα γελαστοί" του αξεπέραστου Δημήτρη Μητροπάνου, χορός αντρικός σαν αυτόν που μας χάρισε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Δείτε το μοναδικό χορό του Μαρίνου Κόνσολου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share