Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Σαμπρίνα; Μόλις δείτε το τσιφτετέλι της θα την θυμηθείτε αμέσως

Προκάλεσε χαμό

15 Μαΐου 2020 13:56
Θυμάστε την Σαμπρίνα; Μόλις δείτε το τσιφτετέλι της θα την θυμηθείτε αμέσως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο από το "Πάρτυ της ζωής μου", στο οποίο βλέπουμε την τραγουδίστρια Σαμπρίνα να χορεύει ένα τσιφτετέλι και να λικνίζεται στο πλατό της εκπομπής.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά μόλις την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε. Μάλιστα έχουμε βρει από την ίδια εκπομπή του ALTER το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη από τα παλιά.

Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα. Δείτε το βίντεο:

Εγκεφαλικό: Χόρεψαν μαζί τσιφτετέλι πασίγνωστες τραγουδίστριες κάνοντας τους πάντες να αναστενάζουν

Τα έδωσαν όλα με αυτό το μοναδικό τσιφτετέλι που χάρισαν οι δυο πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής!

Μια από της εκπομπές του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο όπου ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τσιφτετέλι ηθοποιού στο "Στην υγειά μας" που αναστάτωσε τον παρουσιαστή - Θα σας πέσει το σαγόνι

Το τσιφτετέλι της νεαρής ηθοποιού που ξεσήκωσε όλους στην εκπομπή, και έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να ανταποκριθεί σε κάλεσμα για χορό στο πλατό!

Ακόμα ένα καυτό τσιφτετέλι στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μετά από αυτό της ξανθιά καλλονής που τρέλανε τους πάντες με το μπούστο της. Η νεαρή καλεσμένη Μαριλένα Ράδου κατάφερε να σηκώσει από την καρέκλα του τον παρουσιαστή και να χορέψει μαζί της ένα τσιφτετέλι.

Τα λικνίσματα της ηθοποιού και η υπέροχη φωνή της τραγουδίστριας, παρέσυραν τον παρουσιαστή. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share