Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ανατολίτικο τσιφτετέλι της Σμαράγδας Καρύδη που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε

Μείναμε άφωνοι!

4 Μαΐου 2020 14:12
Το ανατολίτικο τσιφτετέλι της Σμαράγδας Καρύδη που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ανατολίτικο τσιφτετέλι της Σμαράγδας Καρύδη που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε

Στην πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς που έγινε πριν αρκετό καιρό η παράσταση «Μάγισσες της Σμύρνης» στην οποία πρωταγωνίστησε η Σμαράγδα Καρύδη είδαμε το τσιφτετέλι που άφησε εποχή, όπως είχε κάνει και αυτή η ξανθιά καλλονη!

Σε ερώτηση δημοσιογράφων πόσο καιρό της πήρε να μάθει να χορεύει τσιφτετέλι, εκείνη απάντησε:

«Δεν μου πήρε πάρα πολύ καιρό με τον Δημήτρη Παπάζογλου. Δεν ξέρω μπορεί να κρύβω μέσα μου μία Τουρκάλα… Έχετε καταλάβει πόσες φορές αλλάζω στην παράσταση; 20 φορές. Ζω έναν εφιάλτη. Όταν φεύγω από τη σκηνή και πάω στα παρασκήνια για να αλλάξω… και έχω δύο ή τρία άτομα προκειμένου να αλλάξω γρήγορα και φωνάζω «άκρη» γίνεται ένας πανικός και όλοι εξαφανίζονται…»!

Δείτε την!

Γυναικάρα στα μαύρα χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και γκρεμίζει το "πλατό"

Αυτή η γυναίκα χόρεψε ένα από τα πιο βαριά γυναικεία ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και "γκρέμισε" το πλατό.

Τη θεωρία πως το ζεϊμπέκικο είναι αντρικός χορός κατέρριψε με το χορό της η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Μαρία Σταφυλοπάτη και μας έδειξε πως έχει και άλλα ταλέντα πέρα από τα φωνητικά. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χάρισε έναν μοναδικό χορό, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε.

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια κι ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Ηλίας Μακρής και ερμήνευε το κομμάτι "Είν' όλα μαύρα", στα μαύρα και αυτή ντυμένη σηκώθηκε και χάρισε στο κοινό ένα τίμιο γυναικείο ζεϊμπέκικο και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό της:

Μερακλής άνδρας χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και άφησε άφωνους τους πάντες

Ο άνδρας της φωτογραφίας, χόρεψε το καλύτερο ζεϊμπέκικο που είχαμε δει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, άφησε άφωνους, όσους βρίσκονταν μπροστά εκείνη την ώρα.

Μετά το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που άφησε το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση, θα σας παρουσιάσουμε έναν επαγγελματία χορευτή, ο οποίος χόρεψε τρομερά ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Με αφορμή λοιπόν, την 2η πανελλήνια συνάντηση χορού, ο άνδρας βρέθηκε στο "ΑΙΤΙΟΝ" και κατέπληξε τους πάντες με τις χορευτικές του κινήσεις.

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο ο ίδιος έγραψε: "Το ζεϊμπέκικο δεν μόνο βήματα... είναι ο συνδυασμός ρυθμού, μελωδίας και συναισθημάτων...".

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος χόρεψε ζεϊμπέκικο κι έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί

Οι Δύο Ξένοι ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό τόσο στην πρώτη της προβολή όσο και μέσα από τις επαναλήψεις. Είναι όμως μερικές σκηνές που όσα χρόνια κι αν περάσουν μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Μια εξ αυτών και το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο ηθοποιός που υποδύεται έναν καθηγητή δραματικής σχολής είναι στο σπίτι με τους φίλους του καθώς την επόμενη μέρα παντρεύεται και "έτσι για το καλό" όπως ο ίδιος λέει, σηκώνεται και χορεύει ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Είναι σίγουρα μια σκηνή που έχει χαρακτηρίσει το σπουδαίο ηθοποιό καθώς μέσα από το χορό του βγάζει "μπέσα" όπως λέει ο λαός. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που καθήλωσε το κοινό, δείτε εδώ το αξέχαστο ζεϊμπέκικο από την ταινία "Όλα είναι δρόμος".

Δείτε εδώ τη μοναδική σκηνή:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share