Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο γιος του κατάφερε να νικήσει στο μπέιζμπολ - Η αντίδραση όμως του πατέρα έγινε viral

Δείτε το βίντεο και θα λιώσετε

11 Μαΐου 2020 11:40
Ο γιος του κατάφερε να νικήσει στο  μπέιζμπολ  - Η αντίδραση όμως του πατέρα έγινε viral

Αυτός ο πατέρας έδειξε πόσο περήφανος είναι για τον γιο του που κέρδισε σε έναν αγώνα μπέιζμπολ αφού η έγινε απευθείας viral!

H απίστευτη αντίδραση που είχε στο σπίτι του αυτός ο μπαμπά έκανε πραγματικά τον γύρο του διαδικτύου!

Eκείνος ούρλιαζε από χαρά και το πλήθος τρελάθηκε! Ο συγκεκριμένος μπαμπάς πήδηξε για χαρά όταν ο γιος του, ο Ash, χτύπησε με φόρα την μπάλα, ενώ εξασκούσε το άθλημα του στο Suwanee της Γεωργίας.

"Ναι! Πάμε!" λέει ο περήφανος μπαμπάς και πανηγυρίζει καθώς ο μικρός αθλητής τα κατάφερε. Το βίντεο, δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον μπαμπά Cory, 29 ετών, ο οποίος παίζει επαγγελματικό μπέιζμπολ για τους Islanders του Πουέρτο Ρίκο,

Το συγκεκριμένο viral βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 115.000 φορές στο Instagram και σχολιάστηκε τόσο όσο και ο Αντιπρόεδρος του Βελγίου όταν προσπαθούσε να βάλει τη μάκσα!

Δείτε το βίντεο από την New York Post:

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας και θα καταλάβετε...

Η κάμερα ασφαλείας αυτής της γυναίκας κατέγραψε μια απίστευτη στιγμή στην οποία φέρετε να πυροβόλησε το σπίτι του γείτονά της στο Del City της Οκλαχόμα για έναν τρομερό λόγο!

Το βίντεο από αυτό το περιστατικό από αυτή τη μέρα δείχνει ότι η εμπρηστική ύποπτη Annie πετάει μια αναμμένη πετσέτα πάνω από το φράχτη και πυροβολεί με δύο πυροβολισμούς στο σπίτι γιατί ο γείτονας της δεν τηρούσε τους κανόνες ησυχίας.

Φυσικά το βίντεο έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο και μας θύμισε την φωτιά που έβαλε καταλάθος αυτός ο σεφ στην κουζίνα του!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share