Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Αυτός ο σεφ έβαλε φωτιά στην κουζίνα με τον πιο απίθανο τρόπο

Αδιανόητο!

30 Απριλίου 2020 11:15
Αυτός ο σεφ έβαλε φωτιά στην κουζίνα με τον πιο απίθανο τρόπο
Από Άννα Πανταζή

Αυτός ο άντρας δεν είναι ένας απλός παρατηρητής μαγειρικής αλλά ένα από τους πιο γνωστούς σεφ, ο οποίος όμως έβαλε με τον τρόπο του φωτιά στην κουζίνα!

Φωτιά στην κουζίνα, στο σπίτι, παντού! Στο "This Morning" μια εκπομπή του καναλιού ITV, Ξεκίνησε εκπομπή ένας από τους διασημότερους σεφ που δεν είναι άλλος από τον John Torode.

Κατά την διάρκεια της γνωστής εκπομπής όμως συνέβη ένα απρόοπτο και ξαφνικά η πετσέτα του σεφ άρπαξε φωτιά την ώρα που έδειχνε πώς να μαγειρέψει κάποιος ένα σπιτικό Egg McMuffin!

Το διαμέρισμά του το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο πραγματικά γέμισε καπνούς και εκείνος προσπαθούσε να το αντιμετωπίσει όσο η κάμερα τον κατέγραφε!

Παρακολουθήστε τη ''φλογερή'' στιγμή που οι οικοδεσπότες του φωνάζουν να προστατευτεί και πετάξει γρήγορα την πετσέτα στο νεροχύτη. Όπως ήταν επόμενο το θέμα έγινε viral, και το βιντεάκι κυκλοφόρησε ακόμα και στο tik tok όπως είχε γίνει και με αυτό το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο της New York Post:

Tik Tok στα χρόνια του Κορωνοϊού: Ο μοναδικός επιβάτης αυτής της πτήσης δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με την βοήθεια των αεροσυνοδών

Κι όμως είναι γεγονός αυτός ο μοναδικός επιβάτης της συγκεκριμένης λόγω του κορωνοϊού δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι Tik Tok με την βοήθεια των αεροσυνοδών!

Ο έξυπνος και με χιούμορ τύπος είδε την θετική πλευρά των καταστάσεων που βιώνει όλος ο πλανήτης και αποφάσισε να κάνει το δικό του Tik Tok πάντα με την βοήθεια όμως των μελών της πτήσης!

Παρακολουθήστε τι έκανε ως ο μοναδικός επιβάτης σε αυτήν την πτήση της Southwest Airlines από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια!

Το έριξε σε έναν χορό TikTok σαν να μην υπάρχει αύριο και κάλεσε το πλήρωμα βέβαια να κάνει το ίδιο!

Ο Thomas χωρίς καμία αναστολή δίδαξε στις καινούργιες φίλες του πως να χορέψουν και φυσικά το αποτέλεσμα θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Δείτε το αστείο βιντεάκι που δημοσίευσε η New York Post:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share