Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ένας μεθυσμένος άντρας άρχισε να τρέχει προς έναν ελέφαντα - Αυτό που έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

8 Μαΐου 2020 16:58
Ένας μεθυσμένος άντρας άρχισε να τρέχει προς έναν ελέφαντα - Αυτό που έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σας σοκάρει

Όταν βρίσκεσαι υπό την επήρεια του αλκοόλ οι άμυνες σου πέφτουν και το θάρρος σου γιγαντώνεται με αποτέλεσμα να θεωρείς απόλυτα λογικά τα πιο παράλογα και τρομακτικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα να "επιτεθείς" σε έναν ελέφαντα.

Οι ελέφαντες είναι ήσυχα ζώα αλλά μόνο το μέγεθος τους αρκεί για να σου προκαλέσουν ένα δέος και να σε κάνουν να πιστέψεις πως δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί τους και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να τους νευριάσεις, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας ελέφαντας εξαγριώθηκε.

Μια παρέα τουριστών βρισκόντουσαν στο πάρκο άγριας ζωής Κρούγκερ και ένας από αυτούς, που φαίνεται ότι ήταν λίγο μεθυσμένος, θέλησε να τρομάξει για πλάκα έναν ελέφαντα. Έχοντας αυτό κατά νου έτρεξε προς το επιβλητικό ζώο βγάζοντας κραυγές και κάνοντας μανιασμένες κινήσεις με τα χέρια του. Ο ελέφαντας ενώ φάνηκε να κινείται στην αρχή απειλητικά, τελικά έφυγε αναστατωμένος από τις φωνές. Ο άνδρας γλίτωσε κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Ορεξάτος ελέφαντας πέφτει πάνω σε τουρίστρια - Αυτό που ακολουθεί δεν θα το πιστεύετε

Αυτό ο ελέφαντας φαίνεται να έχει πραγματικά πολλή όρεξη αφού μόλις βλέπει μια τουρίστρια πέφτει πάνω της! Στη συνέχεια όμως κάνει το απίστευτο.

Φυσικά το κορίτσι, έμεινε άφωνη όταν ένα μωρό ελεφαντάκι της έδειξε την αγάπη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Το μωρό ελέφαντας, που ονομάζεται Suki, αγκαλιάζει και κυλιέται γύρω από μια τουρίστρια στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο δεν είναι το μόνο ελεφαντάκι που έχει περίεργη συμπεριφορά, δείτε τι απίστευτο έκανε και αυτό το μωρό ελέφαντας!

Ο Suki είναι το μικρότερο ελεφαντάκι που γεννήθηκε στο Chia Lai Orchid, ένα καταφύγιο που διασώζει ελέφαντες στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Το καταφύγιο έγραψε ότι “δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συγκινήθηκε από αυτό που έγινε, αφού ο μικρός Suki, ο οποίος ζυγίζει μόλις 90 κιλά, είναι τόσο αξιολάτρευτος!” Ο Suki είναι γεμάτος ενέργεια καθώς παίζει με την άγνωστη επισκέπτρια.

Οι δύο νέοι φίλοι παίζουν κοντά στη μητέρα του Suki, η οποία τρώει χαλαρή το χόρτο της και δεν ενοχλείται από τα μουγκριτά του μωρού της.

Οι ελέφαντες, μπορεί να εκμεταλλεύονται από διάφορα τσίρκο, ωστόσο εκείνοι δεν πειράζουν άνθρωπο. Μάλιστα ένας ελέφαντας, που βασανιζόταν, όταν αφέθηκε ελεύθερος έκανε κάτι που δεν φαντάζεστε!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share