Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός το ελεφαντάκι έκατσε στη μέση του δρόμου και φερόταν παράξενα - Τότε συνέβη κάτι το αναπάντεχο

Τι έκανε;

24 Απριλίου 2020 12:46
Αυτός το ελεφαντάκι έκατσε στη μέση του δρόμου και φερόταν παράξενα - Τότε συνέβη κάτι το αναπάντεχο

Αυτός ο μικρός ελέφαντας κάθεται μέσα στην μέση του δρόμου και άρχισε να κάνει κάτι περίεργο. Σαν μικρό παιδί προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Στην φύση μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά αξιοσημείωτα, ειδικά παρατηρώντας τα ζώα. Ρίξτε μια ματιά στο μωρό ελεφαντάκι του παρακάτω βίντεο ή σε αυτό εδώ που έχει ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό. Αρχικά, απλώνει το σώμα του κάτω στο δρόμο. Στη συνέχεια, ταλαντεύεται δεξιά και αριστερά, σαν να γκρινιάζει για κάτι. Στη συνέχεια ξαπλώνει στην άκρη του δρόμου κάνοντας ανοησίες, αλλά η μαμά του δεν κάνει αυτό που νομίζετε.

Φυσικά, η μητέρα του ξέρει καλύτερα και δεν δίνει σημασία σε αυτές τις ανοησίες! Περπατάει δεξιά από το μικρό της και αγνοεί εντελώς την χαριτωμένη, υπερβολική συμπεριφορά του. Δείτε το χαριτωμένο ελεφαντάκι στο παρακάτω βίντεο και θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια!

Άρρωστο ελεφαντάκι έμεινε μόνο του όταν η αγέλη το εγκατέλειψε- Τότε συνέβη κάτι το συνταρακτικό

Η αγέλη εγκατέλειψε αβοήθητο αυτό το μικρό ελεφαντάκι, το οποίο ήταν άρρωστο και πολύ πιθανό ήταν να μην τα καταφέρει. Τελικά έγινε κάτι που του άλλαξε την ζωή μια για πάντα.

Όταν οι εργαζόμενοι διάσωσης βρήκαν ένα άρρωστο μωρό ελεφαντάκι που εγκαταλείφθηκε από το κοπάδι του, το φρόντισαν και το έκαναν καλά. Ωστόσο, ένιωθε πολύ μόνο μέχρι που ήρθε στη ζωή του ένα άλλο ζώο και την άλλαξε τελείως! Οι ελέφαντες έχουν συναισθήματα και μπορούν να αναπτύξουν φιλία με ζώα, αλλά και με ανθρώπους όπως θα δείτε εδώ.

Ο Έλλι, ένα μωρό ελεφαντάκι που ζει στο ορφανοτροφείο Thula Thula Rhino της Νότιας Αφρικής, είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή του. Απορρίφθηκε από το κοπάδι του και όταν οι διασώστες τον βρήκαν σε ηλικία δύο εβδομάδων, ανακάλυψαν κάποια προβλήματα στην υγεία του.

Με φροντίδα και υποστήριξη από την Κάρεν Τρέλντερ , οικολόγο και υπάλληλο του ορφανοτροφείου Thula Thula Rhino, η υγεία του βελτιώθηκε σταδιακά.

Η Τρέλντερ έγραψε στο Facebook, “Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πώς ήταν πριν.” “Είναι ακόμα μαζί μας και η κατάστασή της υγείας του γίνεται όλο και πιο σταθερή,” πρόσθεσε η Τρέλντερ. “Ήταν ένας δύσκολος χρόνος.”

Παρόλο που ο Έλλιέλαβε όλη τη φροντίδα που χρειάστηκε, κάτι άλλο έλειπε από τη ζωή του. Φαινόταν λυπημένος, έδειχνε ότι χρειαζόταν μια συντροφιά. Το προσωπικό αποφάσισε να του γνωρίσει ένα σκυλί, τον Ντούμ.

Οι υπάλληλοι του ορφανοτροφείου έμειναν έκπληκτοι με την επίδραση που είχε ο Ντούμ στη ζωή του Έλλι! “Είχε τεράστιο αντίκτυπο στον ελέφαντα, αφού ξαφνικά άρχισε να ενδιαφέρεται και πάλι για τη ζωή,” είπε η Τρέλντερ.

Παρακολουθήστε την απίθανη φιλία μεταξύ των δύο όμορφων ζώων στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share