Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η συγκινητική στιγμή που ένα μωράκι βγαίνει από το νοσοκομείο έχοντας ολοκληρώσει τη χημιοθεραπεία του

Ραγίζει καρδιές

6 Μαΐου 2020 07:48
Η συγκινητική στιγμή που ένα μωράκι βγαίνει από το νοσοκομείο έχοντας ολοκληρώσει τη χημιοθεραπεία του

Είναι φυσικό και επόμενο όλοι οι γιατροί να είναι ικανοποιημένοι και ευτυχείς όταν ένας ασθενής αναρρώνει και επιστρέφει σπίτι του. Πόσο μάλλον όταν ο ασθενής πρόκειται για ένα μωράκι.

Με χειροκροτήματα, κονφετί και χαμόγελα αποχαιρέτησαν οι γιατροί αυτού του νοσοκομείου ένα μωράκι 10 μηνών που έπασχε από καρκίνο, ολοκλήρωσε και τον τελευταίο κύκλο χημιοθεραπειών και ήρθε η στιγμή να επιστρέψει σπίτι του. Το βίντεο του "αποχαιρετισμού" κάνει το γύρο του διαδικτύου και δίνει σε όλους ένα χαμόγελο και μια ελπίδα. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία κάποιου ανήλικου ασθενή που ραγίζει καρδιές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα αγοράκι με καρκίνο λίγο πριν πεθάνει ζήτησε "συγγνώμη".

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο:

Το μωρό της φωτογραφίας γεννήθηκε με μια πολύ σπάνια πάθηση - 12 μήνες μετά παλεύουν για να του σώσουν την ζωή

Το μωρό της φωτογραφίας γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση, κάτι που έκανε τους γονείς του να τρέξουν στην κυριολεξία για να του σώσουν την ζωή.

Ο μόλις ενός χρόνου Λιμ Μόρσμαν από το Bath της Νέας Υόρκης, γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στη σπονδυλική του στήλη. Η σπονδυλική του στήλη δεν μεγάλωσε κανονικά όταν ήταν στη μήτρα, κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη σε αυτό το μωρό εδώ.

Για να έχει κάποια ελπίδα να περπατήσει, πρέπει να μείνει καιρό στο νοσοκομείο, με πολύ φροντίδα και φυσιοθεραπεία. Το κόστος για κάτι τέτοιο είναι απλά αβάσταχτο για τους νεαρούς γονείς Σάρα και Μπράιαν Μόρσμαν.

Αλλά ο απελπισμένος πατέρας του Λιμ έχει μια ιδέα για το πως θα καταφέρει να βρει τα λεφτά για το νοσοκομείο: τρέχοντας μαραθώνιους. Και όχι μόνο 1, αλλά 3! Προπονείται σαν τρελός για να τρέξει σε 3 μαραθώνιους μέσα σε 8 μέρες, κάθε έναν σε διαφορετική πολιτεία. Ανάμεσα στον 1ο και στον 2ο έχει μόνο μία μέρα κενό – κάτι απίστευτα επίπονο για το ανθρώπινο σώμα.

Και το απίστευτο συμβαίνει: ο Μπράιανπράγματι κέρδισε και τους 3 μαραθώνιους! Και συνολικά και από τους τρεις αγώνες έβγαλε $5,570 που τα έδωσε για να αποπληρώσει το χρέος του στο νοσοκομείο. «Σκέφτομαι το γιο μου σε κάθε μαραθώνιο και ο πόνος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πρέπει να υπομείνει ο γιος μου,» μας λέει ο 29χρονος. » Ο Λιμ μου δίνει την ενέργεια και την έμπνευση να συνεχίσω μέχρι το τέλος.»

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τον άντρα μου, που δουλεύει 40 ώρες την εβδομάδα και μετά τρέχει πάνω από 200 μίλια για να υποστηρίξει την οικογένειά του και τον αγαπημένο γιο του,» λέει η Σάρα , η μητέρα του, στο Facebook. «Πραγματικά έχω τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου.» Και ο Λιμ έχει έναν πατέρα που ποτέ δεν θα βάλει τον εαυτό του πάνω πάνω από τον ίδιο!

Για να πληρώσει τα έξοδα του νοσοκομείου για το γιο του, ο Μπράιαν έτρεξε σε 3 μαραθώνιους μέσα σε 8 μέρες – και κατάφερε να κερδίσει σε όλους! Κοινοποιήστε την ιστορία του Μπράιαν έτσι ώστε όλοι να μάθουν αυτή την απίστευτη επίδειξη δύναμης ψυχής και ανιδιοτέλειας

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share