Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μόλις γέννησε αυτό το μωρό, τράπηκε σε φυγή - Τότε η βιολογική μητέρα δεν άντεξε και...

Θα σας συγκινήσει

29 Απριλίου 2020 10:12
Μόλις γέννησε αυτό το μωρό, τράπηκε σε φυγή - Τότε η βιολογική μητέρα δεν άντεξε και...

Αυτό το μωρό γεννήθηκε με μια πάθηση, το οποίο έκανε την μητέρα που το γέννησε να το παρατήσει και να μην το ξαναδεί ποτέ. Τότε η βιολογική του μητέρα ανέλαβε την ευθύνη και το αγάπησε όσο κανέναν.

Το μόλις πέντε μηνών κοριτσάκι, η Αμπιγκάλι Λιν, θα έπρεπε να ζει με τους ανάδοχους γονείς της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, αλλά αντίθετα μεγαλώνει στο σπίτι με την βιολογική της μητέρα, την Κριστίνα Φίσερ, στη Φλόριντα.

Η πραγματική αλήθεια για το πως η μικρούλα κατέληξε να ζει με τη βιολογική της μητέρα είναι ταυτόχρονα συγκλονιστική και συγκινητική. Η Αμπιγκάλι Λιν γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, το σύνδρομο Treacher Collins, στις 11 Ιανουαρίου του 2016, όπως και αυτό το μωρό εδώ που γεννήθηκε χωρίς μάτια, μια πάθηση που ονομάζεται ανοφθαλμία.

Εξαιτίας αυτής της γενετικής πάθησης, που είχε ως αποτέλεσμα την υποανάπτυξη κάποιων χαρακτηριστικών του προσώπου της, οι ανάδοχοι γονείς που θα την υιοθετούσαν, μόλις την αντίκρισαν όταν γεννήθηκε, την εγκατέλειψαν και έφυγαν αμέσως από το νοσοκομείο, ισχυριζόμενοι ότι το μωρό δεν είναι αυτό που ήλπιζαν.

Ωστόσο, η βιολογική μητέρα του μωρού δέχτηκε να το κρατήσει, που τώρα δηλώνει ότι δε φαντάζεται τη ζωή της χωρίς το μωρό της. ‘Πέρασα την εγκυμοσύνη και ετοιμαζόμουν να δώσω την Αμπιγκάλι για υιοθεσία,’ εξηγεί η Φίσερστη σελίδα της στην ιστοσελίδα GoFundMe, όπου έφτιαξε έναν λογαριασμό για οικονομική ενίσχυση από δωρεές και για να αγοράσει ‘μωρουδιακά ρούχα, πάνες, μωρομάντηλα, κτλ.’

‘Η Αμπιγκάλι γεννήθηκε με το σύνδρομο Treacher Collins προς έκπληξή μας…Δεν εντοπίστηκε στην αμνιοκέντρηση ή στον υπέρηχο. Όταν γεννήθηκε η ανάδοχη μητέρα έφυγε κλαίγοντας, λέγοντας πόσο παραμορφωμένη είναι, και δεν ξαναέμαθα νέα της. Τότε συνειδητοποίησα ότι προορίζεται να είναι δική μου κόρη τώρα.’

Το σύνδρομο Treacher Collins είναι μια πάθηση που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών και των ιστών του προσώπου. Τα σημάδια και τα συμπτώματα της πάθησης ποικίλουν από απαρατήρητα έως βαριάς μορφής. Τα περισσότερα άτομα με το σύνδρομο έχουν υποαναπτυγμένη οστική δομή προσώπου, και συγκεκριμένα στα ζυγωματικά, και έχουν πολύ μικρό σαγόνι και πηγούνι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share