Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η μητέρα της πέθανε και 3 χρόνια μετά η κόρη της επισκέπτεται τον τάφο - Δεν φαντάζεστε τι κάνει εκεί...

Ραγίζει καρδιές

2 Μαΐου 2020 19:25
Η μητέρα της πέθανε και 3 χρόνια μετά η κόρη της επισκέπτεται τον τάφο - Δεν φαντάζεστε τι κάνει εκεί...

Η μητέρα του κοριτσιού στην ιστορία "έφυγε" από καρκίνο, ενώ εκείνο ήταν ακόμα σε πολύ ευαίσθητη ηλικία. Καμιά φορά όμως τα παιδιά μας εκπλήττουν με τις αντιδράσεις τους.

Η Ρίμα Μαρβέν ήταν μόλις 4 ετών όταν η μαμά της, Γουέντι, διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες. Αντί να την κρατήσει μακριά από τον πόνο και το μαρτύριο της μητέρας της, ο μπαμπάς της, Τέτον, φρόντισε η κόρη του να επισκέπτεται συνέχεια τη μαμά της στο νοσοκομείο γιατί η παρουσία της έδινε δύναμη στην άρρωστη γυναίκα, αλλά και το ανάποδο.

Η Γουέντι πέθανε το 2008 στην ηλικία των 36, αλλά η μικρή Ρίμα και η οικογένειά της κατάφεραν από αυτή την άσχημη εμπειρία να βγάλουν κάτι όμορφο, κάτι θετικό που εμπνέει όλο τον κόσμο. Αυτό που έκανε πάνω από τον τάφο είναι κάτι εξωπραγματικό...Τα παιδιά μπορούν να συμπεριφερθούν πολύ περίεργα μετά από μια απώλεια, όπως έκανε και αυτό εδώ το αγοράκι.

Ο Τέτον δίδαξε στη Ρίμα να τραγουδάει το “Amazing Grace,” κάτι πολύ απλό για το ταλαντούχο κοριτσάκι που φαινόταν από μικρή πόσο μεγάλο ταλέντο θα είχε στο τραγούδι. Από μικρή είχε μια έμφυτη κλίση στους εκκλησιαστικούς ύμνους, ακριβώς όπως η μαμά της.

Το 2009, η μικρή κατάφερε να γίνει εξαιρετικά αναγνωρίσιμη μέσω του internet όταν διαδόθηκε ο εκκλησιαστικός ύμνος που τραγουδούσε. Κι αν το ακούσετε θα αναρωτηθείτε μήπως στην πραγματικότητα τραγουδάει κάποιος άγγελος.

Οι τάφοι του νεκροταφείου έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο - Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει

Αυτοί οι τάφοι βρέθηκαν πεσμένοι στο έδαφος και κατεστραμμένοι, χωρίς να γνωρίζει κανείς την αιτία. Μόλις δείτε τι είχε συμβεί θα "μείνετε" άφωνοι.

Ακόμα ένα περίεργο περιστατικό που συμβαίνει σε ένα νεκροταφείο, μετά από αυτό εδώ,που πολλοί μιλάνε ότι πρόκειται για ένα μήνυμα από τον θεό. Πάνω από 100 ταφόπλακες καταστράφηκαν σε ένα εβραϊκό νεκροταφείο στο St. Louis, ωθώντας την αστυνομία να το ερευνήσει και προκαλώντας υποψίες ότι ίσως πρόκειται για έγκλημα μίσους.

Οι ερευνητές της αστυνομίας αυτή τη στιγμή προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος διέπραξε το έγκλημα, ενώ υποπτεύονται ότι πρόκειται για οργάνωση και όχι για μεμονωμένο άτομο.

«Κατέστρεψαν πολλά κομμάτια γης και έριξαν πολλές πλάκες», είπε ο υπολοχαγός Fredrick Lemons από το αστυνομικό τμήμα του University City. «Αυτή την στιγμή όλα βρίσκονται υπό έρευνα», πρόσθεσε. «Ερευνούμε όλα τα πιθανά στοιχεία.»

Παρ’όλο που ο Lemons είπε ότι δεν μπορεί επισήμως να κατατάξει το περιστατικό σαν έγκλημα μίσους, πολλά μέσα δείχνουν να ισχυρίζονται ότι το περιστατικό συνδέεται με μια σειρά αντισημιτικών εγκλημάτων στις ΗΠΑ.

Αναφέρουν, για παράδειγμα, διάφορες απειλές για βόμβες σε εβραϊκά κοινοτικά κέντρα. Πολλοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το περιστατικό. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το περιστατικό; Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share