Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας ιπποπόταμος βρίσκει μια ζέβρα που πνιγόταν σε ένα ποτάμι - Αυτό που ακολούθησε θα σας κόψει την ανάσα

Δεν το περίμενε κανείς!

2 Μαΐου 2020 15:30
Ένας ιπποπόταμος βρίσκει μια ζέβρα που πνιγόταν σε ένα ποτάμι - Αυτό που ακολούθησε θα σας κόψει την ανάσα

Μια ζέβρα πνιγόταν σε ένα ποτάμι στην Αφρική, όταν την εντόπισε ένας ιπποπόταμος. Αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν θα το περιμένετε.

Οι ιπποπόταμοι μπορεί να θεωρούνται επικίνδυνοι λόγω του μεγέθους και των δοντιών τους, αλλά είναι πολύ ευαίσθητοι εσωτερικά, όπως είναι και οι ρινόκεροι, οι οποίοι ξεσπάνε ακόμα και σε κλάματα!

Μπορεί να είναι παμφάγοι, που σημαίνει ότι τρώνε τόσο φυτά όσο και ζώα, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο στην περίπτωση αυτή. Όλα ξεκίνησαν με ένα κοπάδι ζέβρες να προσπαθούν να διασχίσουν το νερό σε ένα ποτάμι στην Αφρική.

Δυστυχώς για την μικρή μας ζέβρα όμως, η δύναμη του νερού ήταν πάρα πολύ γι’ αυτήν με αποτέλεσμα να την παρασύρει το ρεύμα. Ευτυχώς, ένας γιγάντιος ιπποπόταμος – και προσωπικός ναυαγοσώστης της ζέβρας – παρενέβη για να βεβαιωθεί ότι το μωρό θα βγει στην ακτή σώο και αβλαβές!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί:

Ζέβρα ζευγάρωσε με ένα γάιδαρο και γέννησε...Δεν έχετε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο

Ένα περίεργο και αξιοσημείωτο περιστατικό συνέβη όταν μια ζέβρα ζευγάρωσε με ένα γάιδαρο. Αυτό που γεννήθηκε δεν το έχετε ξαναδεί τέτοιο ζώο.

Μια ζέβρα στο Εθνικό Πάρκο Chyulu Hills στην Κένυα κατεγράφη πρόσφατα με ένα περίεργο πουλάρι δίπλα της το οποίο είχε ρίγες, αλλά δεν ήταν σκούρες και δεν κάλυπταν όλο το σώμα τους. Αν και δεν είναι τόσο περίεργο όσο αυτό που βρέθηκε στον βυθό θάλασσας, είναι αξιοσημείωτο.

Όταν οι φροντιστές στο Sheldrick Wildlife Trust, μια οργάνωση διάσωσης και αποκατάστασης ζώων, εξέτασαν το πουλάρι, ενθουσιασμένοι ανακάλυψαν ότι δεν ήταν τελικά ζέβρα, αλλά ένα zonkey, ένα υβρίδιο ζευγαρώματος ζέβρας-γαϊδουριού.

«Καθώς εργαζόμαστε κοντά στην άγρια φύση, μαθαίνουμε να περιμένουμε το απροσδόκητο», δήλωσε η ομάδα διάσωσης «Ακόμα και η πιο φαινομενικά απλή ιστορία μπορεί τελικά να καταλήξει να μας εκπλήσσει όλους».

Η ζέβρα, απομακρύνθηκε από το Εθνικό Πάρκο Tsavo East της Κένυας και εντάχθηκε σε μια κοινότητα ανάμεσα σε κοπάδι βοοειδών, σύμφωνα με την ομάδα διάσωσης. Η ομάδα αργότερα μετέφερε τη ζέβρα στο Εθνικό Πάρκο Chyulu.

Από τις εγκυμοσύνες που είχαν ζέβρες τους τελευταίους 12 μήνες, η ομάδα γρήγορα κατάφερε να καταλάβει πως το ζευγάρωμα συνέβη όταν ζούσε πέρυσι με το κοπάδι βοοειδών και λένε πως το άγριο ζώο είχε «προφανώς συνευρεθεί με κάποιο γαϊδουράκι».

«Το zonkey συνδυάζει το ανθεκτικό σώμα του γαϊδάρου και τα ριγωτά πόδια της μητέρας του, γεγονός που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό πλάσμα», δήλωσε το Sheldrick Wildlife Trust σημειώνοντας πως αν και είναι υγιές, δεν θα μπορέσει να αναπαραχθεί με επιτυχία μόλις ενηλικιωθεί.

Για την ώρα, η ζέβρα και το zonkey ευημερούν στο νέο τους περιβάλλον, στο οποίο δεν ζουν θηρευτές και υπάρχει αρκετό φαγητό και νερό.

Μόνο το 5% των ανθρώπων βλέπει λιοντάρι και ζέβρες ταυτόχρονα - Το ζώο που είδατε πρώτο λέει τον χαρακτήρα σας

Φωτογραφίες σαν αυτή μπορούν να αποκαλύψουν την προσωπικότητα σας και τον τρόπο που σκέφτεστε, αφού είναι βασισμένες στο υποσυνείδητο. Ποιο ζώο είδατε πρώτο εσείς; Αν είδατε δύο μαζί όπως το λιοντάρι και τις ζέβρες τότε είστε από τις εξαιρέσεις.

Ακόμα ένα τεστ προσωπικότητας που θα σας σοκάρει, αφού τα αποτελέσματα μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε συνεσταλμένοι, αλλά ίσως κρύβεται ένα άγριο αρπακτικό πίσω από την ήσυχη φύση σας. Μπορείτε να μάθετε τα κρυφά χαρακτηριστικά σας κοιτάζοντας την παρακάτω εικόνα.

Ρίξτε μια ματιά και μετά διαβάστε την ανάλυση της προσωπικότητας σας. Ακόμα ένα τεστ προσωπικότητας που θα σας εκπλήξει. Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και θεωρείτε ότι δεν ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα σας, δοκιμάστε το τεστ προσωπικότητας με το μονοπάτι, που θα δείτε εδώ.

1.Τις ζέβρες

Είστε χαρισματικός άνθρωπος. Είστε πρόθυμος να θυσιαστείτε για τις ανάγκες των άλλων στην παρέα σας. Και ξέρετε ότι μαζί είμαστε όλοι πιο δυνατοί. Χρησιμοποιείτε την ανωνυμία προς όφελος σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο, μόνος σας χάνετε την δύναμη σας. Σας λείπει δύναμη θέλησης. Μην ξεχνάτε να το λαμβάνετε υπόψη.

2. Το λιοντάρι

Έχετε τεράστιο εγώ και το γνωρίζετε! Δεν έχετε τύψεις και κυνηγάτε το θύμα σας χωρίς να σκέφτεστε τους άλλους. Όταν το πιάνετε, το κατασπαράζετε χωρίς έλεος. Η ατομική σας δύναμη είναι εντυπωσιακή, αλλά έχει ένα αδύναμο σημείο. Κουράζεστε εύκολα και δεν είστε αρκετοί, αλλά δυσκολεύεστε να δουλέψετε σε μια ομάδα.

3. Το πουλί που κάθεται πάνω στη ζέβρα

Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ καλός με τις λεπτομέρειες. Πιθανόν να είστε τελειομανής, τουλάχιστον σε έναν τομέα της ζωής σας. Είστε δίκαιος, αντικειμενικός και προσπαθείτε να έχετε μια καλή ζωή.

4. Το λιοντάρι και τις ζέβρες ταυτόχρονα

Ξέρατε ότι μόνο το 5% των ανθρώπων βλέπουν το λιοντάρι και τις ζέβρες ταυτόχρονα; Αυτό σημαίνει ότι είστε από τους λίγους που μπορούν, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να είναι και λιοντάρι και ζέβρα. Τι δυναμική ικανότητα! Αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη, αφού είστε και αδίστακτο αρπακτικό αλλά και φανταστικός ηγέτης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share