Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Οι Σαββατογεννημένες, η Ζουμπουλία και ο Κατακουζηνός αναβιώνουν στο TikTok (video)

Κλάψτε

22 Απριλίου 2020 14:38
Οι Σαββατογεννημένες, η Ζουμπουλία και ο Κατακουζηνός αναβιώνουν στο TikTok (video)

Η Άλκηστις και ο Νίκος μέσα από τα βίντεο τους στο TikTok χαρίζουν άφθονο γέλιο με τις μιμήσεις τους, ενώ με την ευκαιρία δείτε και τα 5+1 κορυφαία των τελευταίων ημερών.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε" η Κατερίνα Καινούργιου:

Ανακοίνωση-σοκ για το TikTok - Η εφαρμογή που έχει προκαλέσει φρενίτιδα...

Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται στην εφαρμογή που τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα από όταν τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Επίσης, δείτε εδώ πως μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο αλλά και όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το TikTok, το οποίο από το τέλος του Απρίλη αναβαθμίζει το επίπεδο ασφαλείας μεταξύ των χρηστών, απαγορεύοντας σε άτομα από 16 ετών και κάτω, να δέχονται ή να στέλνουν προσωπικά μηνύματα.

Ειδικότερα, η αλλαγή αυτή θα τεθεί σε εφαρμογή στις 30 του Απρίλη και σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας της εταιρείας, η απαγόρευση αυτή στοχεύει στο να γίνει «ένα βήμα παραπάνω» όσον αφορά στους περιορισμούς που ήδη υπάρχουν (για παράδειγμα, οι χρήστες δεν μπορούν να λάβουν μήνυμα από κάποιον που δεν έχουν στη λίστα φίλων τους).

Ποιος θέλει ένα τηλέφωνο με τις selfies του προηγούμενου κατόχου; Πώς να σβήσεις τα πάντα στο iPhone ή το iPad

Αν είναι να ζήσεις χωριστά από το παλιό σου iPhone ή το iPad, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να σβήσεις όλα τα δεδομένα σου. Ποιος θέλει ένα τηλέφωνο με τις selfies του προηγούμενου κατόχου; Παράλληλα με την φρενίτιδα που παρατηρείται στο Tik Tok, σας έχουμε εδώ το πώς θα ανεβάσετε βίντεο αλλά και όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Αφού μεταφέρεις λοιπόν όλα τα δεδομένα που σου χρειάζονται στη νέα συσκευή, να πώς θα σβήσεις τα πάντα. Ανοίγεις τα Settings και βρίσκεις το General, από όπου επιλέγεις το Reset. Από κει πατάς το Erase All Content and Settings.

Εδώ θα έχεις μια ευκαιρία να κάνεις update στο iCloud σου πριν συνεχίσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας από τα πάντα, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις ένα backup της τελευταίας στιγμής.

Επιβεβαιώνεις κατόπιν πως θέλεις να σβήσεις τα πάντα στη συσκευή πατώντας Erase Now. Θα σου ζητηθεί να εισάγεις το password του τηλεφώνου. Και μετά να επιβεβαιώσεις ξανά πως θέλεις πράγματι να σβήσεις τα πάντα (επιλέγοντας Erase iPhone)

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share