Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Πήγε να ξυπνήσει το κατοικίδιο της και το κατέγραψε με κάμερα - Όταν δείτε τι κρύβεται κάτω από το χέρι της θα "παγώσετε'

Δεν πάει το μυαλό σας

5 Απριλίου 2020 12:10
Πήγε να ξυπνήσει το κατοικίδιο της και το κατέγραψε με κάμερα - Όταν δείτε τι κρύβεται κάτω από το χέρι της θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα κατέγραψε με κάμερα την στιγμή που πλησιάζει το κατοικίδιο του για να το ξυπνήσει. Όταν το παρατηρήσετε να πάθετε πλάκα.

Όταν έχω την ευκαιρία να κοιμάμαι λίγο αργά ή να πηγαίνω για ύπνο λίγο νωρίς, κοιμάμαι κατευθείαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με την Φένεκ αλεπού που την πέφτει στον ύπνο σε αυτό το βίντεο. Τα βίντεο με τα κατοικίδια και τις "προσωπικές" τους στιγμές είναι αξιολάτρευτα, και μπορείτε να εκπλαγείτε με αυτά που κάνουν, σαν αυτό που έκανε αυτός εδώ ο σκύλος.

Ακριβώς όπως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ξύπνησει με το ξυπνητήρι το πρωί, η Φένεκ αλεπού δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο για να διαταραχθεί, όταν βρίσκεται μέσα σε όνειρο.

Αλλά αντί να στενάζει και να γκρινιάζει, όπως είδαμε ότι ένας σκύλος κάνει, όταν έχει ξυπνήσει, αυτή η αξιολάτρευτη αλεπουδίτσα κάνει ένα πολύ γλυκό κλάμα και ένα θορυβώδες χασμουρητό που δεν έχω ξανακούσει.Είναι σαν να την ακούτε σχεδόν να λέει «10 λεπτά ακόμη μαμά».

Σκύλος γάβγιζε άγρια στην babysitter - Ο πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα και έπαθε σοκ με αυτό που ανακάλυψε (Video)

Ένας σκύλος γάβγιζε άγρια στην babysitter με τον πατέρα να βάζει κρυφή κάμερα και να παθαίνει σοκ με αυτό που ανακάλυψε. Συγκεκριμένα, μια οικογένεια, αναζήτησε baby sitter για την φροντίδα του μωρού τους καθώς η μητέρα, έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά της σύντομα. Ενώ, μια γυναίκα μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να γδύνεται, ενώ μια κάμερα την κατέγραφε από ψηλά. Αυτό που ακολουθεί σίγουρα δεν το περιμένετε.

Έλεγξαν εξονυχιστικά τα βιογραφικά, έκαναν έλεγχο στο παρελθόν και τις προηγούμενες εργασίες διάφορων γυναικών από τις οποίες πήραν συνέντευξη και κατέληξαν στην 22χρονη Alexis Khan. Το μόνο μέλος της οικογένειας που έδειξε από την αρχή την επιφυλακτικότητά του παρά το τέλειο βιογραφικό και τις ιδανικές συστατικές, ήταν ο σκύλος του σπιτιού!

Από την αρχή παρατηρήσαμε μια επιθετικότητα και μια επιφυλακτικότητα του σκυλιού όταν η Alexis ήταν στο χώρο. Γρύλιζε, στεκόταν απέναντί της και την κοίταζε επίμονα και δεν την άφηνε να κρατάει το γιο μας στα χέρια της.” λέει ο πατέρας. Η Alexis, ήταν ήδη 5 μήνες baby sitter του παιδιού, όταν άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τότε αποφάσισαν να το ψάξουν όσο περισσότερο μπορούσαν αφού φαινομενικά όλα έδειχναν καλά, όπως αναφέρει το taz.

Ο μπαμπάς, έκρυψε ένα iPhone κάτω από τον καναπέ και το άφησε σε λειτουργία καταγραφής ήχου. Το βράδυ, όταν άκουσαν τι είχε καταγράψει, έπαθαν σοκ! Η Alexis, καταριόταν το παιδί, το έβριζε και το χαστούκιζε, με το βρέφος να σπαράζει στο κλάμα! “Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε” λέει ο πατέρας.

Άμεσα πήγαν το παιδί σε γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάποια περαιτέρω βλάβη και στην συνέχεια υπέβαλλαν μήνυση στην 22χρονη, η οποία ομολόγησε τις πράξεις της. Ο λατρεμένος σκύλος της οικογένειας, ήταν ο φύλακας άγγελος του παιδιού!

Το ένστικτό του οδήγησε την οικογένεια να ψάξει την baby sitter, να αναζητήσει τους λόγους της εχθρικότητας του σκυλιού για να αποδειχθεί το πόσο δίκιο είχε!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share