Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα δεν το περιμένετε

Δεν είναι αυτό που νομίζετε

21 Μαρτίου 2020 15:46
Μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα δεν το περιμένετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα μπήκε στο μπάνιο και άρχισε να γδύνεται, ενώ μια κάμερα την κατέγραφε από ψηλά. Αυτό που ακολουθεί σίγουρα δεν το περιμένετε.

Αν στην αρχή του βίντεο αναρωτηθείτε «τι κάθομαι και βλέπω τώρα;«, εμπιστευτείτε μας! Αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους. Μπορεί να νομίζετε ότι θα δείτε κάτι πιο πικάντικο, αλλά θα αλλάξετε γνώμη, όπως συνέβη και με το βίντεο εδώ, που τράβηξε ένας ανδράς κρυφά, με πρωταγωνίστρια την γυναίκα του.

Πρόκειται για μια γυναίκα με ένα σοβαρό μήνυμα να μεταδώσει, όσον αφορά τη θλιβερή πραγματικότητα της κουλτούρας μας.

Μην «κολλήσετε» στο -προφανώς υπέροχο- παρουσιαστικό της κοπέλας. Άλλο είναι το θέμα!

Κάμερα κατέγραψε μια οικογένεια να τρώει σε ένα εστιατόριο...Δεν είχαν ιδέα ποιος καθόταν δίπλα τους

Αυτή η οικογένεια έτρωγε σε ένα εστιατόριο, χωρίς να έχουν ιδέα ποιος κάθεται δίπλα τους και ότι τους τράβαγε μια κάμερα. Μόλις είδαν...έπαθαν πλάκα.

Ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Χάντι αποφάσισε να κάνει φάρσα στην οικογένειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τρία χρόνια, ο Χάντι ζούσε στο Λονδίνο, και όσο ήταν στο κολέγιο, δεν ήταν σε θέση να πάει στο σπίτι του, στην Ινδονησία.

Ο Χάντι είχε προγραμματίσει τελικά να κάνει ένα ταξίδι, αλλά ποτέ δεν είπε στους γονείς του ή στο μεγαλύτερο αδελφό του ότι πήγαινε σπίτι, ή ότι όσο έλειπε είχε χάσει σχεδόν 25 κιλά!

Με τη βοήθεια του άλλου του αδελφού, ο Χάντι επινόησε ένα σχέδιο για να εκπλήξει τη μητέρα του, τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο του αδελφό σε ένα εστιατόριο στη γενέτειρά του, στο Medan της Ινδονησίας. Δεν ήταν σίγουρος αν θα τον αναγνωρίσουν.

Ο Hadi κάθισε στο εστιατόριο φορώντας ένα εφαρμοστό γκρι πουκάμισο. Ο σερβιτόρος, ο οποίος ήταν επίσης στο κόλπο, τον έβαλε να καθίσει ακριβώς απέναντι από την οικογένειά του.

Από τη στιγμή που η μητέρα του τον κοίταξε, λίγα λεπτά αφ’ ότου είχαν ξεκινήσει το γεύμα τους, αναγνώρισε αμέσως τις ομοιότητες μεταξύ του μυστηριώδους σωσία και του αγαπημένου της γιου. “Αυτός ο τύπος μοιάζει τόσο πολύ με τον Hadi, δεν μπορώ να το πιστέψω”, λέει η μητέρα του. Αλλά ο πατέρας διαφώνησε, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι αυτός. “Όχι, είναι τόσο διαφορετικός!”

Μετά απ’ αυτό, ο Χάντι έχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο.

Όταν ο πατέρας του σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει στην τουαλέτα, ο Χάντι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να αποκαλύψει την ακραία μεταμόρφωση του και να επανασυνδεθεί με τη μητέρα του και τον αδελφό του. Η αντίδραση της μητέρας είναι ανεκτίμητη.

Όμως, οι τέσσερις τους αποφάσισαν να το διασκεδάσουν όταν ο πατέρας επέστρεψε στο τραπέζι

Ο πατέρας αντιλαμβάνεται ότι ο γιος του καθόταν απέναντί του όλη αυτή την ώρα. Η καλύτερη έκπληξη που είχε ποτέ! Ενώ λοιπόν άλλοι ανακαλύπτουν δυσάρεστα νέα όταν τοποθετούν μια κάμερα, όπως αυτός εδώ ο άνδρας, για άλλους μπορεί να καταγράψει χαρούμενε στιγμές.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share