Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τσιφτετέλι φωτιά: Πασίγνωστη Ελληνίδα "τρέλανε" τους πάντες με τον χορό της

Ο λόγος για την...

1 Απριλίου 2020 14:40
Τσιφτετέλι φωτιά: Πασίγνωστη Ελληνίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστη Ελληνίδα, ραδιοφωνικός παραγωγός, "έβαλε" φωτιά με το τσιφτετέλι της και "τρέλανε" όλο το πλατό. Ο λόγος για την...

Ράνια Κωστάκη!

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, είχε βρεθεί καλεσμένη στην Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Την ώρα λοιπόν, που τραγουδούσε τσιφτετέλια ο Δημήτρης Μπάσης, πολλές Ελληνίδες κυρίες, σηκώθηκαν για να χορέψουν. Ανάμεσά τους και η Ράνια Κωστάκη, η οποία άφησε τον ανδρικό πληθυσμό άφωνο.

Δείτε την ραδιοφωνικό παραγωγό να χορεύει στο παρακάτω βίντεο:

Εκτός όμως, από την Ράνια Κωστάκη, δείτε εδώ μια δίμετρη καλλονή που "αναστάτωσε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον χορό της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Στικούδη (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό της).

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

Γνωστή Ελληνίδα χόρεψε κολασμένο τσιφτετέλι και "τρέλανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Όταν λέμε τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Τραϊάννα Ανανία!

Προσκεκλημένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε βρεθεί στο παρελθόν η Σαλονικιά, Τραϊάννα Ανανία, η οποία χόρεψε τον... "Σαλονικιό" του Στράτου Διονυσίου και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των τηλεθεατών, αφού ο χορός της ήταν... αισθησιακός.

Θυμηθείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας που κόλασε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share