Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η μαμά αλλάζει πάνα στο μωρό της, όμως μετά από λίγο αυτό που συμβαίνει την κάνει να παγώσει

Απίστευτο!

31 Μαρτίου 2020 12:46
Αυτή η μαμά αλλάζει πάνα στο  μωρό της, όμως μετά από λίγο αυτό που συμβαίνει την κάνει να παγώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό που έπαθε αυτά η μαμά με το μωράκι της σίγουρα έχει συμβεί σε πολλές μανούλες αλλά πραγματικά το παρακάτω βίντεο δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο αυτό το περιστατικό.

Μια μητέρα που αλλάζει το μωρό της πήρε μια απρόσμενη δύσοσμα έκπληξη από το μωρό της.

Καθώς η Ασία αλλάζει την πάνα του μωρού της, συναντά μια ξαφνική ''έκρηξη'' άσχημης μυροδιάς

Η Ασία ανασκουμπώνεται από την κακή μυρωδιά, και τελευταία στιγμή μπαίνει για να πιάσει τη μικρή Jada η αδερφή της!

Δυστυχώς είναι η μαμά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να βρει ένα πραγματικό ''χάος'' πάνω στο πουκάμισό της.

Δείτε το αστείο βίντεο από την NewYork Post:

Δείτε ακόμα και αυτό το γλυκό περιστατικό με ένα μωράκι που δεν αφήνει από την αγκαλιά του την μητέρα του

Αυτός ο σκύλος κοιμάται πάντα δίπλα στο μωρό - Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια άτυπη "συμφωνία" έκανε μια μητέρα με το σκύλο της και του ζήτησε να προστατεύει καθημερινά το μωρό της. Από τη μέρα που το νεογέννητο μπήκε σπίτι το χαριτωμένο αυτό Χάσκι δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του και μάλιστα κοιμόταν πάντα στο πλευρό του.

Η μητέρα καθημερινά τραβούσε κι ένα βίντεο για να κρατήσει ως ανάμνηση το δυνατό δέσιμο που είχαν μωρό και σκύλος. Καθώς οι μήνες περνούσαν και το μωρό της μεγάλωνε, αποφάσισε να συλλέξει όλα τα βίντεο και να τα μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, έγινε viral και συγκινεί τους πάντες!

Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να λιώσετε:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν σκύλο να είναι τόσο τρυφερός και προστατευτικός απέναντι σε ένα μωρό, δείτε εδώ την αντίδραση ενός σκύλου όταν το νεογέννητο έφτασε στο σπίτι!

Ένα μωρό κυνηγάει έναν αξιολάτρευτο σκύλο - Ωστόσο στη συνέχεια...

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένας σκύλος (Γερμανικός Ποιμενικός) και ένα μωράκι κυνηγιούνται στο σαλόνι. Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral.

Ο Λέο Μακ Ντόναλντ και ο τριχωτός φίλος του, ο Δίας, δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν ο ένας τον άλλον στο σπίτι τους στην Πενσιλβανία. Ο 11 μηνών Λέο άρχισε να κυνηγάει τον Δία και μετά γονατίζει για να τον κυνηγήσει μετά ο σκύλος. Αυτό το αμοιβαίο κυνηγητό επαναλήφθηκε πολλές φορές μεταξύ τους κάνοντας και τους 2 πολύ χαρούμενους. Κάθε φορά που εμφανίζεται ο σκύλος ο μικρός Λέο τον κυνηγάει.

Ο Λέο βάζει τα δυνατά του αλλά ο Δίας είναι πιο γρήγορος και εξαφανίζεται από τις γωνίες του σπιτιού. Το μωρό και ο σκύλος δείχνουν να μην ανησυχούν καθόλου για τις κορνίζες και τα έπιπλα που υπάρχουν στο σαλόνι, ενώ τρέχουν γύρω τους. Όπως θα δείτε εδώ, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με ένα κουτάβι που έπαιζε με τον μικρό του φίλο, χωρίς να τον νοιάζει τίποτα.

«Όταν κατάλαβα ότι ο Λέο ήθελε να τον κυνηγάει ο Δίας σκέφτηκα ότι ήταν πολύ αστείο. Έχουν μια απίστευτη σχέση. Μερικές φορές, ο Δίας είναι λίγο απότομος μαζί μας, αλλά με τον Λέο είναι πάντα πολύ ευγενικός», ανέφερε η γιαγιά του Λέο.

Δείτε το τέλειο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share