Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Νεογέννητο μωρό δεν αφήνει από την αγκαλιά του την μητέρα του - Θα σας φτιάξει την μέρα

Άμεση εξοικείωση με τη φωνή της μαμάς.

30 Μαρτίου 2020 08:28
Νεογέννητο μωρό δεν αφήνει από την αγκαλιά του την μητέρα του - Θα σας φτιάξει την μέρα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η φωτογραφία με το μωρό αγκαλιά με την μητέρα του την στιγμή ακριβώς μετά από την γέννα έχει γίνει viral και θα σας φτιάξει την μέρα.

Η πρώτη φορά που μια γυναίκα παίρνει το μωρό της στην αγκαλιά της είναι μια από τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής της.

Χάρη σε ένα συναρπαστικό βίντεο από τη σελίδα του Maternidade Cor de Rosa στο Facebook, είμαστε αρκετά τυχεροί που γνωρίσαμε τη γυναίκα που ονομάζεται Μπρέντα Κοέλιο να βιώνει αυτήν την μαγική στιγμή.

Η Μπρέντα είχε μόλις γεννήσει την κόρη της με καισαρική τομή.

Καθώς το μωρό δόθηκε στη μαμά του για την πολύτιμη πρώτη αγκαλιά, το νεογέννητο εξέπληξε τους πάντες.

Φαίνεται ότι το νεογέννητο γνώριζε πολύ καλά ποια ήταν η μητέρα της, αφού την ακουμπούσε στοργικά στο πρόσωπο και στο λαιμό της.

Τα μωρά, όταν γεννιούνται, ενστικτωδώς γνωρίζουν τη φωνή της μητέρας τους. Σε μια μελέτη, καταγράφηκε η συμπεριφορά των μωρών που τους απήγγειλε ποίηση η μητέρα τους και τα μωρά που τους απήγγειλε μια ξένη γυναίκα. Όταν τα μωρά άκουσαν τη μητέρα τους να απαγγέλλει την ποίηση, αυξήθηκε ο καρδιακός τους ρυθμός, ένα φαινόμενο που εξηγήθηκε ως μια άμεση εξοικείωση με τη φωνή της μαμάς.

Παρόλα αυτά όμως, δεν βλέπουμε συχνά ένα νεογέννητο μωρό που να δείχνει την αγάπη του με τέτοιο τρόπο στη μαμά του από την πρώτη επαφή τους.

μητέρα με το μωρό της

Σε περίπου 25 δευτερόλεπτα, μπορείτε ακόμη και να ακούσετε το μωρό να αρχίζει να κλαίει όταν η νοσοκόμα προσπαθεί να την τραβήξει μακριά από την μαμά της.

Ο άμεσος δεσμός μιας μητέρας και του παιδιού της παρέχει μια εξαιρετικά ισχυρή οπτική εμπειρία. Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα μια συγκινητική ιστορία με μια μητέρα, που μετά την γέννα συνέβη κάτι αναπάντεχο.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share