Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Πρώτα ψοφήσαν τα ορνίθια, τώρα ήρθε η σειρά μας": Συμβουλές για τον κορωνοϊο από την γιαγιά Γιαννούλα!

Έγινε viral

26 Μαρτίου 2020 10:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμβουλές για τον κορωνοϊο από την δικιά της οπτική γωνία δίνει η γλυκύτατη γιαγιά Γιαννούλα!

Πήρατε βαλίτσες και τρέξατε στο χωριό σας για να γλιτώσετε από τον κορωνοϊό, ή δεν «μένετε σπίτι», αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών; Η γιαγιά Γιαννούλα σας συμβουλεύει «να κάτσετε στ' αβγά σας» και αναρωτιέται: «Τι μωρέ θα σας κάνουμε στα χωριά που έρχεστε;».

«Συντοπίτες και συντοπίτισσες, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά», ξεκινάει το μήνυμα που στέλνει διαδικτυακά η γιαγιά Γιαννούλα, που δεν... μασάει τα λόγια της:

«Πρώτα ψόφησαν τα ορνίθια, αρρώστησαν, μετά τα γουρούνια, τώρα ήρθε η σειρά μας. Τι βλέπει ο Θεός και τι θα κάνει, μάνα μου. Προσέξτε καλά, ένα σας λέω: κλειστείτε στα σπίτια σας. Το λένε και συνέχεια στην τηλεόραση. Μην πήρατε τ' ανάπλαγα και πλαλάτε τον ανήφορο και τρέχετε στα χωριά. Τι μωρέ θα σας κάνουμε στα χωριά που έρχεστε; Εδώ, γιατρό για μας δεν έχουμε. Μια φορά στις 15 έρχεται για να γράψουμε λίγα φάρμακα. Μην έχετε σκλήκια στον κ@@ο σας και πιλαλάτε από δω κι από κει. Να κάθεστε μέσα. Το λένε και στην τηλεόραση συνέχεια. Γιατί αλλιώς, θα ψοφήσουμε όλοι, να το ξέρετε. Τον λάκκο μας θα γεμίσουμε. Αυτά που σας λέω εγώ τώρα, είναι σοβαρά, δεν είναι αστεία. Προσέξτε, σαν τα κοτόπουλα, πεντε-πέντε, δέκα-δέκ, θ' ανοίγουν έναν λάκκο και θα μας ρίχνουν μέσα. Γι' αυτό, άιντε. Στ' αβγά σας καθίστε. Και να πλένεστε καλά, καλά. Εγώ σας τα είπα, σαν αυτόν στην τηλεόραση που λέει 'νίβω τις απαλάμες μου καλά, καλά' και ο Θεός ό,τι σας φωτίσει, μάνα μου, να κάνετε».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τύπος "έφαγε" 150 ευρώ πρόστιμο γιατί έγραψε τον λόγο εξόδου του από το σπίτι σε... χαρτί υγείας!

Να μου πείτε τόσο χαρτί υγείας που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι κάτι πρέπει να το κάνουν! Όχι όμως και έτσι ρε παιδιά.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας τύπος έφαγε το πιο χαζό πρόστιμο μέχρι σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισιίας, όταν η Αστυνομία τον σταμάτησε για να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει για την έξοδό του από το σπίτι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης περί απαγόρευση κυκλοφορίας!

Ο τύπος αυτός λοιπόν αντί να αναγράψει τον λόγο που βγαίνει εκτός σπιτιού και τα στοιχεία του σε χαρτί Α4, τα έγραψε σε χαρτί υγείας! Απίστευτο! Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο ο άνθρωπος αυτός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, αφού δεν ήταν έγκυρο το χαρτί. Προσοχή παιδιά..

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share