Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποφάσισαν να απενεργοποήσουν την 22χρονη από τη μηχανική υποστήριξη...Τότε παρατήρησαν στα πόδια της κάτι που θα σας ανατριχιάσει

Τελευταία στιγμή...

18 Μαρτίου 2020 13:37
Αποφάσισαν να απενεργοποήσουν την 22χρονη από τη μηχανική υποστήριξη...Τότε παρατήρησαν στα πόδια της κάτι που θα σας ανατριχιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η 22χρονη κοπέλα είδε την ζωή της να χάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Βρισκόταν σε κώμα και τότε οι γιατροί πήραν την λυπηρή απόφαση να την αποσυνδέουν...Η ιστορία δεν τελειώνει όμως εκεί.

Η Σαμ Χέμμινγκ, έδειχνε να έχει όλα όσα ήθελε. Η 22χρονη από την Αγγλία σπούδασε Νομική, είχε εξαιρετικές βαθμολογίες και προέβλεπε να γίνει δικηγόρος. Αλλά όλη της η ζωή καταστράφηκε, από τη στιγμή που μια μέρα μπήκε στο αυτοκίνητο του φίλου της και ακολούθησε σφοδρό τροχαίο.

Ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο, το αυτοκίνητο άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχό του, βγήκε εκτός δρόμου και συγκρούστηκε. Ενώ ο φίλος της βγήκε μόνο με μικρούς τραυματισμούς, η Σαμ είχε πεταχτεί από το παρμπρίζ κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Το πρόσωπό της τραυματίστηκε σοβαρά από σπασμένο γυαλί και η κρούση έσπασε τέσσερα οστά από το λαιμό της. Αν και ήταν ακόμα ζωντανή μετά την αεροπορική μεταφορά της στο νοσοκομείο, οι γιατροί προετοίμασαν την οικογένειά της για το χειρότερο.

Μια ομάδα χειρούργων εργάστηκε ακούραστα πάνω στη Σαμ για έξι αγωνιώδεις ώρες, πριν πέσει σε κώμα. Ενενήντα μέρες αργότερα, οι γιατροί είπαν στη μητέρα της Κάρολ, ότι η μικρή της κόρη της δεν θα ξυπνούσε ποτέ ξανά. Η δύστυχη Κάρολ, συμφώνησε τελικά να απενεργοποιήσουν τα μηχανήματα που υποστήριζαν τη ζωή της.

Καθώς το δάκρυα της Κάρολ κυλούσαν προς την κόρη της, ξαφνικά παρατήρησε μια κίνηση στην κουβέρτα. Η Σαμ κούνησε το δάκτυλό της! Την τελευταία δυνατή στιγμή, η ζωή της μικρής σώθηκε. Λίγο αργότερα, ξύπνησε. Το ίδιο συνέβη και σε ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ξύπνησε ξαφνικά από κώμα, και όπως θα δείτε εδώ όχι στο νοσοκομείο...

Αν και το ατύχημα άφησε το δεξί μισό του εγκεφάλου της σοβαρά κατεστραμμένο, η αριστερή πλευρά εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια. Με τεράστια προσπάθεια, η Σαμ μαθαίνει πώς να ενεργοποιήσει αυτό το μισό του εγκεφάλου της ξανά και να ανακάμψει πλήρως.

Υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μπροστά της, αφού μαθαίνει αργά πώς να περπατάει και να μιλάει ξανά. Είναι ένα πραγματικό ιατρικό θαύμα και έχει αφήσει ακόμη και τους ειδικούς ενθουσιασμένους. «Δεν θυμάμαι καθόλου τη συντριβή, θυμάμαι την αποφοίτησή μου και αυτό είναι αρκετό. Μπορώ να περπατάω λίγα βήματα και απλά θέλω να βελτιωθώ τώρα», είπε.

Δείτε την ιστορία της στο ακόλουθο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share