Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι ξυπνά από κώμα την ώρα της κηδείας του

Απίστευτο!

11 Ιανουαρίου 2020 11:24
Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι ξυπνά από κώμα την ώρα της κηδείας του

Η στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι ξυπνά από κώμα την ώρα της κηδείας του

«Αναστήθηκε» όταν οι γονείς και οι συγγενείς του οδηγούσαν το παιδί στην τελευταία του κατοικία…
Οι συγκλονιστικές εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφουν την στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι «ξυπνά» από κώμα την ώρα που οι γονείς και οι συγγενείς του ετοιμάζονται για την ταφή του πιστεύοντας πως είναι νεκρό. Άλλη μια συγκλονιστική ιστορία είναι και ενός κοριτσιού που σώθηκε από θαύμα!

Καθώς σηκώνουν το καπάκι του φέρετρου για να στολίσουν το κορμί του παιδιού, ξαφνικά αντικρίζουν το μωρό να κουνά τα χεράκια του. Αμέσως ο πατέρας του φανερά σοκαρισμένος παίρνει το παιδί και το σφίγγει στην αγκαλιά του, ενώ μόλις συνειδητοποιεί το «θαύμα» που έχει συμβεί οδηγεί το παιδί σε κοντινό νοσοκομείο.

Το μικρό κοριτσάκι είχε αρρωστήσει βαριά και μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο, οι γιατροί αποφάνθηκαν πως ήταν κλινικά νεκρό. Όταν μάλιστα διαπίστωσαν πως δεν είχε σφυγμό, έδωσαν την άδεια στους γονείς του για την κηδεία του παιδιού τους. Όπως όμως αποδείχθηκε το παιδί δεν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Είχε πέσει σε κώμα με αποτέλεσμα να σταματήσουν σχεδόν ολοκληρωτικά οι ζωτικές του λειτουργίες.

Ως εκ θαύματος το παιδί άρχισε να αναπνέει λίγα μόλις λεπτά πριν την ταφή του οπότε και θα ήταν μετά αργά για να διαπιστωθεί ότι ήταν ζωντανό και να σωθεί.

Θυμάστε το κοριτσάκι που οι γονείς της την είχαν κλειδωμένη για χρόνια σε μια ντουλάπα και την βίαζαν; Δείτε πως είναι σήμερα στα 22 της!

Μετά από χρόνια βιασμών, ξυλοδαρμών και εγκλεισμού σε μία ντουλάπα από τους γονείς της, η Lauren, πλέον 22, έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της. Η Lauren ζει στην πόλη Athens του Τέξας, έχει αποφοιτήσει από το λύκειο και πλέον σκέφτεται να σπουδάσει σε ένα κολέγιο ψυχολογίας ώστε να βοηθάει θύματα κακοποίησης σαν τον εαυτό της. Ωστόσο, μην ξεχνάμε και την υπόθεση που συγκλόνισε με τον ομαδικό βιασμό μιας 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Όταν ήταν μωρό, την υιοθέτησαν οι Sabrina και Bill, αλλά λόγω ενός νομικού λάθους, οι βιολογικοί της γονείς, Barbara Atkinson και Kenny Atkinson, κατάφεραν να πάρουν πίσω την κηδεμονία της.

Όταν ήταν μόλις 3, η μητέρα της την έκλεισε σε μία ντουλάπα χωρίς φαγητό ή νερό. Αργότερα την βίαζαν και την έβαζαν και πάλι πίσω. “Από τότε, αυτό ήταν το σπίτι μου. Το χαλί είχε ποτίσει από τα ούρα μου και καθόμουν κάτω από μία λεπτή, υγρή πετσέτα.”

Ήταν πάντα πεινασμένη και χτυπημένη. Μία φορά η μητέρα της την έβαλε να μασήσει ένα ολόκληρο πιάτο μακαρόνια και στη συνέχεια να το φτύσει. Επίσης, της έσβηναν τσιγάρα και της βουτούσαν το κεφάλι σε νερό. “Ήμουν αδύναμη από την πείνα και δεμένη για να μην μπορώ να αντισταθώ.”

Όταν την έσωσαν το 2001, ήταν τόσο υποσιτισμένη που έπρεπε να την ταΐζουν με μία ειδική τεχνική που χρησιμοποιούσαν σε επιζήσαντες του ολοκαυτώματος. Στα 8 της ζύγιζε μόλις 11,5 κιλά.

Τότε, την υιοθέτησαν οι Kavanaughs, αλλά η προσαρμογή της ήταν πολύ δύσκολη και είχε πολλά εμπόδια. Αφού όμως πήγε σε ειδικό σχολείο και έλαβε την απαραίτητη θεραπεία, κατάφερε να χτίσει και πάλι τη ζωή της. Από τότε, έχει σταματήσει τα φάρμακα για την κατάθλιψη και την διπολική διαταραχή και του χρόνου σκέφτεται να ξεκινήσει και τις σπουδές της.

“Το όνειρό μου είναι να γίνω σύμβουλος. Θέλω πάρα πολύ να βοηθάω θύματα όπως και εμένα να ξεπερνάνε την κακοποίηση και να παραμένουν δυνατοί. Έχω υπάρξει στη θέση τους αλλά τα κατάφερα!”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share