Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

36χρονη γυναίκα χορεύει ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι - Φάνηκαν όλα πάνω στην πίστα

Το βίντεο έχει 456.175 προβολές

7 Μαρτίου 2020 14:07
36χρονη γυναίκα χορεύει ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι  - Φάνηκαν όλα πάνω στην πίστα

Ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχουμε δει. Μια 36χρονη ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού. Αν και η ίδια πίστευε ότι χόρευε το καλύτερο τσιφτετέλι, πολλοί στα σχόλια στο Youtube, την σχολιάζουν αρνητικά!

Όταν ακούμε τσιφτετέλι, σκεφτόμαστε έναν αισθησιακό χορό, όπως αυτόν που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το 2009, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο χορός της 36χρονης δεν παραπέμπει καθόλου σε αυτόν!

Από τα παρατράγουδα δεν έλειπε και ένα μικρό "ατύχημα", αφού διαγράφεται έντονα το εσώρουχο της. Κατά πόσο ήταν ατύχημα, σχολιάζουν επίσης οι χρήστες. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι το προσπάθησε αρκετά!

Δείτε το βίντεο:

2 κορίτσια χορεύουν τσιφτετέλι και κολάζουν με τα αποκαλυπτικά ρούχα τους - Η μία είναι πασίγνωστη

Το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι έγινε viral και έχει πρωταγωνίστριες δύο καλλίγραμμες κοπέλες με πολύ κοντά και αποκαλυπτικά ρούχα. Έχει ρίξει το διαδίκτυο!

Μία από αυτές τις δεσποινίδες είναι η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισσάβετ Δοβλιατίδου, η οποία φαίνεται να το διασκεδάζει με την φίλη της πάνω στην πίστα. Άλλο ένα τσιφτετέλι που μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό, είναι και αυτό, που χόρεψαν στο στην "Υγειά Μας".

Τα δίνουν όλα και ανάβουν φωτιές. Δείτε το βίντεο:

To "καυτό" τσιφτετέλι της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που έκανε το ανδρικό κοινό να ζητήσει... βοήθεια!

Το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «στην υγειά μας ρε παιδιά» στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβαν το μουσικό μέρος της βραδιάς και το κλίμα άρχισε να θερμαίνεται όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που το κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, σηκώθηκε να χορέψει.

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε «το τραγούδι των γύφτων» και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και «Βοήθεια» γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το «Πότε Βούδας, Πότε Κούδας» έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share