Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το "καυτό" τσιφτετέλι που ζάλισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Βουτσά! (Video)

Οι κινήσεις της καλεσμένης της εκπομπής "μάγεψαν" τους πάντες!

4 Δεκεμβρίου 2019 17:00
Το

Βρήκαμε ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" το 2009! Η γυναίκα που σηκώθηκε να χορέψει τον Σαλονικιό που ερμήνευσε ο Νίκος Μαρκόπουλος ξεσήκωσε όλο το πλατό! Ένας από τους βασικούς καλεσμένους τότε στην εκπομπή ήταν και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς! Όταν ακόμα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου προβαλλόταν στην ΝΕΤ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η γυναίκα με το που σηκώθηκε να χορέψει οι καλεσμένοι της εκπομπής της πέταγαν λουλούδια αλλά και αποάμβαναν τις χορευτικές της ικανότητες! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει απολαύσει καλλίγραμες γυναίκες να λικνίζονται με την μουσική και να χορεύουν τα καλύτερα τσιφτετέλια που έχουμε δει ποτέ!

Λίγο μετά ο Κώστας Βουτσάς σηκώθηκε να την συνοδεύσει στο τσιφτετέλι της σαν σωστός τζέντλεμαν!

Απολαύστε εδώ στο Athensmagazine.gr το βίντεο που σας βρήκαμε:

Το τσιφτέλι της Όλγας Πηλιάκη που τρέλανε ακόμα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο! (Video)

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας" και προκάλεσε αναστάτωση με το τσιφτετέλι της! Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη είναι μια από τις πιο καλές χορεύτριας της Ελλάδας! Κολάζει και αγγέλους... το "καυτό" τσιφτετέλι της Τέτας Καμπουρέλη! (Video)

Το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου το 2018 χόρεψε το πιο καυτό και ωραίο τισφτετέλι στην ιστορία! Κόλασε τους πάντες στο πλατό!

Το τραγούδι που χόρεψε ήταν της Ελένης Κούκα "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο", ένα από τα πιο ωραία άσματα του ελληνικού πενταγράμμου! Όταν το κέφι άναψε μαζί με την Όλγα Πηλιάκη σηκώθηκε να χορέψει και ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Στο βίντεο θα δείτε τον άντρα της σαφώς περήφανο να της πετάει λουλούδια!

Απολαύστε τους στο βίντεο εδώ:

Άναψε φωτιές η Ευαγγελία Αραβανή με το τσιφτετέλι της! (Video)

Η Ευαγγελία Αραβανή "άναψε" φωτιές με το τσιφτετέλι της! Θυμάστε λίγα χρόνια πριν που είχε βρεθεί καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και την προκάλεσαν να χορέψει; Το «καυτό» τσιφτετέλι νεαρής ηθοποιού που «έκαψε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο! (video)

Εκείνη δεν δίστασε και ανέβηκε στην σκηνή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" για να χορέψει ένα εκπληκτικό τσιφτετέλι!

Η διαγωνιζόμενη της έδειχνε τις κινήσεις και εκείνη λικνίστηκε στο χορό της κοιλιάς! Ο Σάκης Τανιμανίδης να σας θυμίσουμε έιχε τρελαθεί με το καυτό της τσιφτετέλι.

Η παρουσιάστρια εξέπληξε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share