Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας πήγε να αρπάξει τα αυγά ενός φιδιού αλλά...Αυτό που ακολούθησε είναι τρομακτικό

Υπερασπίστηκε τα παιδιά του

5 Μαρτίου 2020 17:10
Αυτός ο άνδρας πήγε να αρπάξει τα αυγά ενός φιδιού αλλά...Αυτό που ακολούθησε είναι τρομακτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άνδρας επιχείρησε να αρπάξει τα αυγά αυτού του φιδιού, αλλά δεν περίμενε ότι θα αντιδρούσε έτσι. Μόλις δείτε το βίντεο θα σας κοπεί η ανάσα.

Οι μητέρες έχουν την έμφυτη ανάγκη να υπερασπιστούν τα μικρά τους. Το ίδιο ισχύει και για τα άγρια ζώα όπως για τα φίδια. Αν κάνει κάποιος το λάθος να προσπαθήσεις να τους τα πάρεις θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες. Ακόμα και αν το σκοτώσεις, όπως θα δείτε εδώ, μπορούν να συμβούν τρομακτικά πράγματα!

Τώρα τι γίνεται αν αυτή είναι η δουλειά σου και αποστολή σου είναι να πάρεις τα αυγά από μια τεράστια μαμα-φίδι;Ο συγκεκριμένος προσπάθησε να είναι γρήγορος αλλά φαίνεται πώς η μαμα ήταν πιο γρήγορη.

Ένας άντρας ψάρευε αμέριμνος όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα θαλάσσιο φίδι - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας σοκάρει!

Ένας Βρετανός ψαράς επέβαινε στο αλιευτικό του όταν εμφανίστηκε ένα σπάνιο θαλάσσιο φίδι και έγινε κάτι τραγικό. Τα θαλάσσια φίδι είναι σπάνιο φαινόμενο να τα συναντήσεις και όπως αποδείχθηκε από τη συνάντηση με αυτόν τον άντρα θα εύχεσαι να μην το είχες δει ποτέ!

Τα φίδια γενικά και παντός είδους είναι ένα επικίνδυνο ζώο καθώς δεν σκοτώνουν αποκλειστικά για να βρουν τροφή συνεπώς και δεν μπορείς να τα εμπιστευτείς ακόμη κι αν είσαι ο ιδιοκτήτης τους, δείτε εδώ τον τραγικό θάνατο μιας γυναίκας από τα κατοικίδια φίδια της.

Τραγικό θάνατο όμως βρήκε και αυτός ο 23χρονος ψαράς αφού καθώς ξεδίπλωνε τα δίχτυα του το θαλάσσιο αυτό φίδι τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο θάνατος από θαλάσσιο φίδι είναι από τους πιο σπάνιους και όπως πιστεύεται ένα τέτοιο θλιβερό συμβάν είχε να συμβεί 80 ολόκληρα χρόνια.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε απότομα και έπεσε αναίσθητος.

Ο κυβερνήτης του αλιευτικού σκάφους ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του άτυχου ψαρά. Πέθανε προτού η βάρκα βγει ξανά στη στεριά.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share