Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο ζωολογικός κήπος είχε γεμίσει χιόνι - Μόλις δείτε τι έκανε ο ελέφαντας θα "λιώσετε"!

Δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση

4 Μαρτίου 2020 17:33
Ο ζωολογικός κήπος είχε γεμίσει χιόνι - Μόλις δείτε τι έκανε ο ελέφαντας θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ζωολογικός κήπος είχε γεμίσει χιόνι και οι φύλακες του ανησυχούσαν για το πώς θα αντιδράσουν μερικά ζώα, που δεν είναι συνηθισμένα σε τέτοιες θερμοκρασίες. Μόλις αντίκρισαν όμως τον ελέφαντα, έμειναν άφωνοι και δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Όταν ο ζωολογικός κήπος του Όρεγκον στις ΗΠΑ έπρεπε να κλείσει εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης, ένας υπάλληλος έφτασε με σκι για να ελέγξει αν όλα τα ζώα είναι καλά!

Η αντίδραση των ζώων ήταν απίστευτη! Κάποια ζώα χαιρόντουσαν και πιθανόν έβλεπαν χιόνι για πρώτη φορά στη ζωή τους και από όσο φαίνεται το απολάμβαναν.

Δείτε το βίντεο με τις χαριτωμένες εικόνες από τα ζώα που παίζουν με το χιόνι και λιώστε. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ελέφαντες έχουν τρομερή συνείδηση, και μάλιστα είναι από τα μόνα ζώα που έχουν αναπτύξει συγγενικούς δεσμούς, όπως θα δείτε εδώ.

Ένας ελέφαντας εναντίον 14 λιονταριών: Ανατριχιαστική μονομαχία!

Δεκατέσσερα λιοντάρια τα έβαλαν με έναν μικρό ελέφαντα. Η απίστευτη προσπάθεια του ελέφαντα να σωθεί από τα δόντια τους…

Ένα νεαρό λιοντάρι βρέθηκε αντιμέτωπο μέσα στην άγρια φύση με 14 λιοντάρια, ενώ χτες πάθατε πλάκα με τον 20χρονο που έπεσε να τον φάνε τα λιοντάρια! Δύο λιοντάρια προσπαθούν να ανέβουν στην πλάτη του λιονταριού έτοιμα να το καταβροχθίσουν. Το ελεφαντάκι όμως δεν τα παρατά και προσπαθεί να βγει νικητής από αυτήν την άνιση μάχη.

Ο ελέφαντας μπαίνει στο νερό και στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του, έτσι ώστε να ζαλίσει το λιοντάρι που βρίσκεται πάνω στην πλάτη του και να ξεφύγει από τα δόντια του. Το λιοντάρι πέφτει και τα υπόλοιπα το πλησιάζουν επιθετικά, θέλοντας να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Με αυτοπεποίθηση ο μικρός ελέφαντας προχωρά γρήγορα προς το μέρος τους και με θάρρος προσπαθεί να τους εκφοβίσει. Σιγά σιγά τα 14 λιοντάρια απομακρύνονται και ο ελέφαντας γλυτώνει από την λεία τους…

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ανατριχιαστική μονομαχία: Ταύροι εναντίον λιονταριού - Το αποτέλεσμα σοκάρει

Οι μάχες μεταξύ ζώων στην φύση συγκλονίζουν πάντα! Πόσο δε όταν ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ο βασιλιάς του ζωϊκού βασιλείου, το λιοντάρι, όπως εκείνη που ανάμεσα σε λιοντάρι και βουβάλια που σημείωσε χιλιάδες views μέσα σε λίγα λεπτά!

Φωτογραφίες από το Εθνικό Πάρκο άγριας ζωής της Νοτίου Αφρικής, ” Kruger” , δείχνουν πώς δυο μεγαλόσωμα βουβάλια πέταξαν στον αέρα το ένα από τα δύο νεαρά λιοντάρια, τη στιγμή που είχαν στήσει ενέδρα σε έναν ταύρο που έβοσκε.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της μάχης για την επιβίωση, οι δύο ταύροι εκτόξευσαν το ένα λιοντάρι σχεδόν πέντε μέτρα.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Ian Matheson ενώ η μάχη διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.

Δείτε και το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share