Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Μάχη τιτάνων: Λιοντάρι επιτίθεται σε βουβάλι! Η εξέλιξη θα σας σοκάρει!

Πανωλεθρία!

11 Ιανουαρίου 2020 12:19
Μάχη τιτάνων: Λιοντάρι επιτίθεται σε βουβάλι! Η εξέλιξη θα σας σοκάρει!

Τα λιοντάρια θεωρούνται ο βασιλιάς ζώων και της άγριας φύσης και εκτός από πανέμορφα αιλουροειδή είναι και άκρως επιθετικά τις περισσότερες φορές, όπως για παράδειγμα εκείνη τη φορά που ένα ατσόυμπαλο λιοντάρι επιτέθηκε σε μια αντιλόπη!

Όταν τα λιοντάρια αποφασίζουν να επιτεθούν σε άλλα ζώα φροντίζουν ώστε αυτά να είναι άρρωστα ή γέρικα, σε κάθε περίπτωση τα θύματα πρέπει να είναι απομονωμένα από το κοπάδι τους, αν δεν είναι, τότε η αγέλη των θηρευτών φροντίζει να οργανώσει έτσι το κυνήγι, ώστε το υποψήφιο θύμα τους να απομακρυνθεί από τα άλλα, για να εξολοθρευτεί από την αγέλη και να κατασπαραχθεί απ΄αυτήν. Όπως ακριβώς επιχείρησαν να κάνουν και με αυτό το βουβάλι! Καμιά φορά όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως έχουν σχεδιαστεί.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Λιοντάρι εντόπισε μια αγελάδα με το μωρό της.... Αυτό που έκανε στη συνέχεια αηδιάζει!

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ, στο οποίο μπορούμε να δούμε την ζωή στην άγρια φύση. Τι ποιο επικίνδυνο από τον βασιλιά του ζωικού βασιλείου; Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από το λιοντάρι, και πόσο μάλλον αυτή η αγελάδα και το μωρό της!

Τα λιοντάρια είναι σχεδόν αδύνατο να χάσουν, ακόμα και αν κάνουν κάτι λάθος, όπως αυτό που κυνήγαγε μια αντιλόπη, θα βγουν νικητές. Η άτυχη αγελάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με τρία λιοντάρια, αλλά τελικά δεν βγήκε κερδισμένη από την άνιση μάχη. Τα αρσενικά λιοντάρια είχαν εντοπίσει το θήραμά τους, πριν του επιτεθούν, και τότε έγινε το αναμενόμενο.

Το βίντεο σοκάρει και η στιγμή που επιτίθονται στο μικρό αγελαδάκι, σπαράζει καρδιές. Δείτε πώς επιτέθηκαν:

Λιοντάρι πέφτει πάνω σε αυτόν τον άνδρα. Όταν μάθετε τον λόγο θα μείνετε άναυδοι!

Έχετε ξαναδεί λιοντάρι να πέφτει με τέτοια δύναμη πάνω σε έναν άνδρα; Εμείς είδαμε και μείναμε άναυδοι.

Ξέρουμε, ότι το λιοντάρι είναι ένα άγριο ζώο, που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά, όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει.

Μετά τα λιοντάρια που αγκάλιασαν τη γυναίκα που τα μεγάλωσε, γνωρίσαμε την Κιάρα. Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα την οποία μεγάλωσε ένας άνδρας ο οποίος λέγεται Αντόλφο όταν ήταν μωρό κάπου στο Μεξικό.

Μετά από καιρό η Κιάρα συναντά τον άνδρα που τη έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.

Βέβαια σε πολλούς οι εικόνες αυτές θα τους έκαναν να τους κοπεί η ανάσα. Όχι όμως και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι Κιάρα να ευχαριστεί τον Αντόλφο που πριν πολλά χρόνια του είχε σώσει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Έβλεπαν τρομοκρατημένοι αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά τους - Λίγα λεπτά μετά αυτό που θα δείτε θα σας καθηλώσει!

Αυτή είναι η στιγμή που τρομοκρατημένοι τουρίστες βλέπουν λιοντάρια να τρώνε τα ελαστικά του οχήματός τους ενώ κάνουν σαφάρι στην Τανζανία. Μια δυνατή ιστορία με λιοντάρια είναι και όταν ένα λιοντάρι ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Φωτογραφίες από το Εθνικό πάρκο Serengeti δείχνουν πεινασμένα λιοντάρια να ροκανίζουν τις ρόδες από το φορτηγό κατά τη διάρκεια μίας ώρας ταξίδι.

αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά

Παραθεριστές φαίνονται να φοβούνται καθώς τα ζώα διαλύουν τα πάντα στο διάβα τους και προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Οι δραματικές εικόνες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα από τον οδηγό σαφάρι Emmanuel Bayo, από την Arusha της Τανζανίας.

αυτά τα λιοντάρια να πλησιάζουν το όχημά

Είπε: «Ήταν πολύ τρομακτικό – τα λιοντάρια στο πάρκο είναι πολύ πεινασμένα γιατί δεν έχουν φάει για αρκετό καιρό.»

Το αμάξι περνούσε γεμάτο ανθρώπους και τα λιοντάρια μύρισαν τους ανθρώπους.

Μετά προσπαθούσαν επί μία ώρα να μπούνε μέσα. Κατέστρεψαν τα λάστιχα και προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια – παρόλο που ήταν από ενισχυμένο τζάμι. Άμα δεν ήταν έτσι τα τζάμια θα ήταν καταστροφικό.

Ήταν τρομακτικό αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα – πιστεύω όλοι πρέπει να έρθουν για σαφάρι για να ζήσουν κάτι τόσο έντονο.’

undefined

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share