Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκ: Έβαλε κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος όταν λείπει από το σπίτι - Με αυτό που κατέγραψε θα παγώσετε

Πάθαμε πλάκα!

4 Μαρτίου 2020 07:56
Σοκ: Έβαλε κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος όταν λείπει από το σπίτι - Με αυτό που κατέγραψε θα παγώσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν φαντάζεστε τι κάνει ένας σκύλος, όταν η ιδιοκτήτριά του φεύγει από το σπίτι. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα.

Αν και η πλειοψηφία των ιδιοκτητών, αφήνει τα κατοικίδια μόνα τους στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πάντα αναρωτιόμαστε τι κάνουν, όταν λείπουμε από το σπίτι.

Το παρακάτω βίντεο, αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν κάποιες οικογένειες συνεργάστηκαν με ειδικούς ζώων για να ανακαλύψουν τι κάνουν τα σκυλιά τους όσο μένουν μόνα.

Ένα ζευγάρι, η Νάνσυ και ο Άλεξ, έβαλαν κάμερες μέσα στο σπίτι για να καταγράψουν τη συμπεριφορά του σκύλου τους, του Μαξ. Όταν είδαν τι κατέγραψε ο φακός, ήταν συγκλονισμένοι. Ο Μαξ κλαψούριζε και ούρλιαζε συνεχώς, περιμένοντας τη Νάνσυ και τον Άλεξ να γυρίσουν. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δείτε εδώ μια παρόμοια ιστορία, με έναν σκύλο που "τρελαίνεται" όταν μένει μόνος.

Η καθηγήτρια Έμιλι Μπλακγουέλ, βοήθησε τις οικογένειες να διαλέξουν κατάλληλα παιχνίδια, ώστε να βοηθήσουν με προβλήματα αποχωρισμού των σκύλων, αλλά και με τεχνικές που μειώνουν το άγχος των ζώων. Για παράδειγμα, λείποντας από το σπίτι σταδιακά περισσότερο, μπορεί να βοηθήσει τα σκυλιά να νιώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν μένουν μόνα, και χρησιμοποιώντας λέξεις όπως "χαλάρωσε" πριν φύγουν από τον χώρο.

Σκυλάκι ζούσε ξεχασμένο μέσα σε ένα κλουβί και πήγε να πεθάνει από την πείνα...Η συνέχεια θα σας συγκινήσει

Ο σκύλος ζούσε στο κλουβί για τόσο πολύ καιρό, που η πόρτα είχε σκουριάσει, και ήταν έτοιμος να πεθάνει από την πείνα. Τότε ένας καλός άγγελος τον έσωσε!

Όταν η φιλοζωική οργάνωση Humane Society πληροφορήθηκε την ιστορία ενός Τσιουάουα με το όνομα Μπίλι, δεν έχασε λεπτό. Έστειλε αμέσως κόσμο να το διασώσει.

Η αντίδραση του σκύλου μόλις απελευθερώθηκε είναι συγκηνιτική, όπως και αυτού του σκύλου εδώ, όταν πλησιάζει ένα μωρό. Αυτό αποδεικνύει πως τα σκυλιά έχουν τρομερό ένστικτο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share