Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Σκύλος πλησιάζει απειλητικά το μωρό! Δευτερόλεπτα μετά δεν θα πιστεύεις στα... αυτιά σου!

Απίστευτο!

29 Φεβρουαρίου 2020 09:14
Σκύλος πλησιάζει απειλητικά το μωρό! Δευτερόλεπτα μετά δεν θα πιστεύεις στα... αυτιά σου!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το μωράκι κάτι προσπαθεί να πει στο σκύλο, εκείνος κάτι επιδιώκει να του απαντήσει και μεταξύ τους κάνουν το διάλογο που διαλύει -κυριολεκτικά- κάθε ρεκόρ θέασης στο διαδίκτυο.

Παρακολουθώντας το βίντεο θα συμφωνήσετε πως είναι απλά, ό,τι πιο γλυκό έχετε δει τον τελευταίο καιρό! Άλλωστε εδώ στο Athensmagazine.gr σας έχουμε παρουσιάσει συχνά την εξαιρετική σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σε έναν μωρό και έναν σκύλο... Δείτε το παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Μωρό και σκύλος παίζουν ένα τρομερό παιχνίδι. Μόλις δείτε το βίντεο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Ένα μωρό μαζί με τον φίλο σκύλο του, "τρελαίνουν" το διαδίκτυο και γίνονται viral, όταν ξεκινούν ένα τρομερό... παιχνίδι.

Μετά τον σκύλο που ξάπλωσε δίπλα στο μωρό για έναν απίστευτο λόγο, γνωρίσαμε τον Τσάρλι, ένα μωρό που μάγεψε τους πάντες μαζί με το σκυλί του.

Ο 18 μηνών Τσάρλι και ο αγαπημένος του φίλος, έπαιξαν με ένα κουτάβι... ρομπότ. Όπως θα δείτε και παρακάτω πρόκειται για το τρίπτυχο της χαριτομενιάς!

Δείτε τον 18 μηνών Τσάρλι και το κουτάβι του την Λόλα να παίζουν, με ένα ρομπότ μωρό,στο Portsmouth. Το χαριτωμένο κουτάβι δύσκολα κρύβει την χαρά του, καθώς γαβγίζει και πηδάει πίσω από τον Τσάρλι κάθε φορά που το ρομπότ περπατάει.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share