Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μωράκι ψηνόταν στον πυρέτο: Τότε το σκυλί της οικογένειας κάνει κάτι το μοναδικό! Θα λυγίσετε (video)

Συγκλονιστικό!

20 Φεβρουαρίου 2020 15:16
Μωράκι ψηνόταν στον πυρέτο: Τότε το σκυλί της οικογένειας κάνει κάτι το μοναδικό! Θα λυγίσετε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η συγκλονιστική ιστορία με τον σκύλο που πήρε αγκαλιά το μωρό της οικογένειας που ψηνόταν στο πυρετό και θυμίζει πολύ την αντίστοιχη με τους γονείς που άφησαν το βρέφος με τα σκυλιά της οικογένειας!

Η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν τα μωράκια με τα σκυλάκια είναι γνωστή. Όταν μάλιστα μιλάμε και για ένα άρρωστο μωρό, ο ρόλος του σκύλου είναι ρόλος μαμάς, προστατευτικός και η σχέση, σχέση λατρείας και τόσο συγκινητική!

Στο παρακάτω video η μαμά αφήνει για λίγο το άρρωστο μωράκι της με τον σκύλο και πηγαίνει στο μπάνιο για να φέρει το φάρμακο του παιδιού της. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα…θα αγγίξει την καρδιά σας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτός ο σκύλος ξεκίνησε να σκάβει στην αυλή - Ο ιδιοκτήτης του έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε

Τι μπορεί να βρήκε αυτός ο σκύλος που έσκαβε στην αυλή; Το αφεντικό του έμεινε άναυδος μόλις είδε τι ανακάλυψε. Αυτή η ιστορία σίγουρα θα σας συγκλονίσει.

Είναι σπάνιο για ένα σκυλί να… τιμηθεί ως ήρωας. Ωστόσο αυτό συνέβη στο σκυλάκι της φωτογραφίας.

Συνήθως, ακούμε για τα γενναία σκυλιά της αστυνομίας K9 που ρίχνουν φως στις δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας. Περνούν από εκτεταμένη εκπαίδευση για να μάθουν πώς να κάνουν τις δουλειές τους. Αλλά πολλά από αυτά λειτουργούν και με τα ένστικτά τους, όπως και αυτό το σκυλί που ανακάλυψε τι κακό έκανε η νταντά στο παιδί της οικογένειας.

Ο Κένυον, έσκαβε στην πίσω αυλή της οικογένειάς του. Το κουτάβι ηλικίας 18 μηνών βρήκε ένα μακρύ μαύρο σωλήνα που προφανώς περιείχε κάτι.

ιστορίες με σκύλους

Ενθουσιασμένοι για το εύρημα, οι ιδιοκτήτες του σκυλιού αποφάσισαν να κινηματογραφήσουν το άνοιγμά του. Ήταν συγκλονισμένοι όταν διαπίστωσαν ότι ο σωλήνας περιείχε ναρκωτικά και μάλιστα ηρωίνη. Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Yamhill κινητοποιήθηκε και εντόπισαν την μαύρη ηρωίνη με αξία 85.000 δολάρια!

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι είναι η μαύρη ηρωίνη, καταλαβαίνετε ότι… είναι κακό. Αυτό το σκυλί ήταν αρκετά έξυπνο για να το ανιχνεύσει μέσω στρώσεων βρωμιάς και χώματος αυτό τον «θησαυρό» και έγινε τοπικός ήρωας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σερίφης Τιμ Σβενσόν αναφέρθηκε ως εξής:

«Ο εθισμός στα οπιοειδή και οι θάνατοι από υπερβολική δόση αυξάνονται και με τη βοήθεια του Κένυον αυτή η μεγάλη ποσότητα ηρωίνης αφαιρείται από την διακίνηση στην κοινότητά μας».

Το χαριτωμένο κουτάβι ανταμείφθηκε με μια κορδέλα K9 και του δόθηκε επίσης μια τεράστια τιμή για το έργο του ντετέκτιβ. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε για το εντυπωσιακό επίτευγμα αυτού του σκύλου!

Μεταξύ των αστυνομικών σκύλων K9, οι φυλές που επιλέγονται τυπικά είναι ο German shepherd, ο Belgian Malinois ή ο Labrador retriever.

Όλες αυτές οι φυλές έχουν ανώτερη αίσθηση οσμής και έντονο κυνήγι. Είναι ιδανικά για αστυνομικά σκυλιά. Τα σκυλιά υποβάλλονται σε μήνες κατάρτισης από νεαρή ηλικία προτού τους ανατεθούν τα καθήκοντά τους. Μπορούν να εργάζονται σε ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών, περιπολίες στα σύνορα και επιβολή του νόμου.

Αυτό που είναι καταπληκτικό με το σκυλί-ήρωα είναι η έμφυτη ικανότητά του να ανιχνεύει τα ναρκωτικά χωρίς καμία εκπαίδευση ανίχνευσης.

Γνωρίζουμε ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν να μυρίσουν ιατρικές παθήσεις, όπως το χαμηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα και τον καρκίνο, αλλά όταν διδάσκονται με τις ικανότητες ανίχνευσης, μπορούν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για το τι θα συμβαίνει. Το Κένυον είναι φυσικό ταλέντο.

Επιπλέον, το εύρημα της μαύρης ηρωίνης πιθανότατα έσωσε κάποιες ζωές. Ποιος ξέρει αν ο άνθρωπος που το έθαψε είχε σχέδια να επιστρέψει για να την πάρει; Μια γρήγορη αναζήτηση για αυτή την ηρωίνη αποκαλύπτει ότι πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή ηρωίνης επειδή προκαλεί γρήγορη κατάρρευση των φλεβών. Εκτός από το ότι είναι ιδιαίτερα εθιστική, είναι φθηνή επειδή είναι ακατάλληλη και περιέχει ένα μεγάλο αριθμό δηλητηρίων.

Όπως επεσήμανε ο σερίφης, ο Κένυον δώρισε στην κοινότητα του Όρεγκον ένα τεράστιο δώρο-υπηρεσία με την επιμελή εκσκαφή και το ένστικτο του.

Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα σκυλάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ

Οι αποστολές διάσωσης των ζώων μπορεί να είναι σκληρές και πολύ δύσκολες. Μερικές φορές, δεν αποδίδουν με τον τρόπο που θα θέλαμε, όπως αυτή η μικρή περιπέτεια.

Μια αποστολή διάσωσης έφτασε σε μια σπηλιά όπου κάποιος είχε αναφέρει ότι υπήρχαν μέσα μικρά κουτάβια, χωρίς τη μητέρα τους. Έτσι πήγαν για να διερευνήσουν.

Όταν πήγαν εκεί, έριξαν μια ματιά μέσα και είδαν αρκετά κουτάβια. Ο διασώστης κατάφερε να πάρει ένα από τα κουτάβια, φροντίζοντας όταν τραβούσε το κουτάβι να μην τον δαγκώσει.

Το κουτάβι φώναζε για βοήθεια, μη γνωρίζοντας τι θα συνέβαινε αφού δεν είχε ποτέ επαφή με άνθρωπο πριν. Το κλάμα του κουταβιού φόβισε τα άλλα κουτάβια και πήγαν πιο μέσα στο μικρό στενό σπήλαιο.

Ο άνθρωπος σύρθηκε στη σπηλιά και έσωσε άλλα 2 κουτάβια. Αλλά τότε, τα υπόλοιπα αποφάσισαν να μπουν ακόμα πιο μέσα στο σπήλαιο, καθιστώντας το αδύνατον να τα φτάσουν.

Οι διασώστες πήγαν στην άλλη πλευρά της σπηλιάς και άρχισαν να σκάβουν μια τρύπα για να μπουν από εκεί, όπου τα κουτάβια θα ήταν και πάλι ορατά. Δείτε επίσης και τον άντρα που προσπάθησε να σώσει το σκυλάκι του.

Ήταν προσεκτικοί για να σιγουρευτούν ότι η σπηλιά δεν θα κατέρρευσε. Ο διασώστης κατάφερε να βγάλει και τα υπόλοιπα κουτάβια έξω.

Υπήρχαν 8 κουτάβια που είχαν σωθεί. Ήταν όλα έξω από το σπήλαιο και ήταν όλοι έτοιμοι να αναχωρήσουν, αλλά ένας διασώστης αποφάσισε να ελέγξει τη σπηλιά για να βεβαιωθεί ότι είχαν διασώσει όλα τα κουτάβια.

Βαθιά μέσα στο σπήλαιο, ήταν ένα ακόμα κουτάβι που ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Καθώς το έβγαλε έξω, δεν υπήρχε ούτε γαύγισμα ούτε κλάμα, τίποτα.

Ήταν ήσυχο και δεν έβγαζε φωνή. Θα το είχαν αφήσει εκεί αν ο άντρας δεν είχε ελέγξει δύο φορές. Και είμαστε τόσο ευτυχείς που το έκανε!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά υπερήρωες! Αυτό που έκαναν ήταν καταπληκτικό! Μπράβο τους!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share