Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Αυτό είναι το νέο κόλπο των ληστών για να μένουν ελεύθεροι!" - Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει!

"Αυτά μόνο στην Ελλάδα! Κωμωδία και δράμα μαζί!"

18 Φεβρουαρίου 2020 13:18

Το νέο κόλπο των ληστών για να μένουν ελεύθεροι αφού τους πιάσει η Αστυνομία αποκάλυψε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στο Σάλτσμπουργκ, μέσα από την εκπομπή Εικόνες, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στον ίδιο στην Αράχωβα!

Συγκεκριμένα ο Τάσος Δούσης μίλησε για τις δεκάδες κλοπές που γίνονται σε καταστήματα με τον ίδιο να έρχεται σε επαφή με φίλο Αστυνομικό και να αποκαλύπτει το απίστευτο κόλπο των ληστών για να μείνουν ελεύθεροι!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Προσοχή, του Αγίου Βαλεντίνου χωρίζουν το 25% των ζευγαριών και να το γιατί..."!

Το δικό του μήνυμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έστειλε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μια μέρα πριν μας ταξιδέψει στην άκρως... ερωτική Βιέννη μέσα από την εκπομπή του, αναφέρθηκε σε μια εμπειρία φίλου του και το πως αυτός χώρισε την ημέρα των ερωτευμένων κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για όλα τα ζευγάρια σήμερα!

Δείτε την άκρως χιουμοριστική ιστορία του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης για Aegean: "Εδώ τις τιμές τις πάτε στον Θεό γιατί..."

Με αφορμή τη νέα εποχή της Aegean ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει και προκαλεί... σεισμό στην αγορά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά το σκάνδαλο που αποκάλυψε με γνωστό παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση, έρχεται να εξαπολύσει τα βέλη του για την Aegean σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αεροπορική εταιρεία!

Εύλογα λοιπόν ο Τάσος Δούσης αναρωτιέται πως γίνεται η συγκεκριμένα εταιρεία να μας στέλνει στο Καστελόριζο με 250 ευρώ και στην Βενετία με 350 ευρώ; Ο ίδιος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια - σκάνδαλο στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Αν είσαι γυναίκα και πέσεις στο στόμα... γυναίκας την πάτησες"!

Για το... αγαπημένο χόμπι των γυναικών στην Ελλάδα του... σήμερα αναφέρθηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το "κλασικό του ραντεβού" στο προφίλ του στο Instagram!

O γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής των Εικόνων στο Open, αφού μας ξενάγησε το Σάββατο στην Βόρεια Ταϊλάνδη (όπου μπορείτε να δείτε και ολόκληρο το επεισόδιο εδώ), αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του οποίου έγινε μάρτυρας πριν από λίγες ημέρες!

Συμπέρασμα αυτού; Πως αν είσαι γυναίκα και πέσεις στο στόμα γυναίκας την πάτησες! Άδικο έχει; Δείτε την ιστορία που μας διηγήθηκε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr και μην ξεχάστε να εγγραφείτε στο κανάλι του στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα "60 δεύτερα με τον Τάσο Δούση":

Τάσος Δούσης: "Γιατί και πώς έχασα όλα τα κιλά"- Το απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ!

Μάρτυρας ενός απίθανου περιστατικού έγινε ο Τάσος Δούσης, το οποίο και περιέγραψε μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας μαγέψει με τις Εικόνες από την Βόρεια Ταϋλάνδη, σήμερα στις 20:00 στο Open, ανέφερε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα περιστατικό στο σούπερ μάρκετ, όταν μια γυναίκα έτρεξε κοντά του και τον ρώτησε αν έχασε τα κιλά από κάποιο θέμα υγείας. Το περιστατικό αυτό είναι η αφορμή, για να ανεβάσει στο Youtube νέο βίντεο με το πώς έχασε τα περιττά 12 κιλά!

Τέλος, μετά το περιστατικό, τόνισε ότι τρέχει και ο διαγωνισμός για ένα ταξίδι στην Ρώμη στο προφίλ του στο Instagram, και ότι πρέπει να ακολουθήσετε σωστά τα βήματα, για να είστε ο τυχερός!

Ακούστε αναλυτικά το περιστατικό που συνέβη στον Τάσο Δούση στα παρακάτω βίντεο:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share