Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα από τον Τάσο Δούση: "Τεράστιο σκάνδαλο με πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι! Ο παρουσιαστής βγαίνει με κοπέλες για να..."!

Καταγγελία βόμβα!

12 Φεβρουαρίου 2020 12:17
Βόμβα από τον Τάσο Δούση:

Μια απίστευτη αποκάλυψη - καταγγελία έκανε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας ταξιδέψει με την εκπομπή του στην μαγευτική Βιέννη, αποκάλυψε ένα τεράστιο σκάνδαλο με πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης!

Όπως έφτασαν στα "αυτιά" του Τάσου Δούση, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού αυτού καθώς και μέλη της παραγωγής βγαίνουν με εμφανίσιμες κοπέλες, υποψήφιες νικήτριες, ώστε να κερδίσουν κάποιο μεγάλο ποσό! Όσες πάλι δεν δέχονται συνήθως καταλήγουν με 1 ευρώ!

Δείτε όλα όσα καταγγέλλει ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Αν είσαι γυναίκα και πέσεις στο στόμα... γυναίκας την πάτησες"!

Για το... αγαπημένο χόμπι των γυναικών στην Ελλάδα του... σήμερα αναφέρθηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το "κλασικό του ραντεβού" στο προφίλ του στο Instagram!

O γνωστός δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής των Εικόνων στο Open, αφού μας ξενάγησε το Σάββατο στην Βόρεια Ταϊλάνδη (όπου μπορείτε να δείτε και ολόκληρο το επεισόδιο εδώ), αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του οποίου έγινε μάρτυρας πριν από λίγες ημέρες!

Συμπέρασμα αυτού; Πως αν είσαι γυναίκα και πέσεις στο στόμα γυναίκας την πάτησες! Άδικο έχει; Δείτε την ιστορία που μας διηγήθηκε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr και μην ξεχάστε να εγγραφείτε στο κανάλι του στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα "60 δεύτερα με τον Τάσο Δούση":

Τάσος Δούσης: "Γιατί και πώς έχασα όλα τα κιλά"- Το απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ!

Μάρτυρας ενός απίθανου περιστατικού έγινε ο Τάσος Δούσης, το οποίο και περιέγραψε μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας μαγέψει με τις Εικόνες από την Βόρεια Ταϋλάνδη, σήμερα στις 20:00 στο Open, ανέφερε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα περιστατικό στο σούπερ μάρκετ, όταν μια γυναίκα έτρεξε κοντά του και τον ρώτησε αν έχασε τα κιλά από κάποιο θέμα υγείας. Το περιστατικό αυτό είναι η αφορμή, για να ανεβάσει στο Youtube νέο βίντεο με το πώς έχασε τα περιττά 12 κιλά!

Τέλος, μετά το περιστατικό, τόνισε ότι τρέχει και ο διαγωνισμός για ένα ταξίδι στην Ρώμη στο προφίλ του στο Instagram, και ότι πρέπει να ακολουθήσετε σωστά τα βήματα, για να είστε ο τυχερός!

Ακούστε αναλυτικά το περιστατικό που συνέβη στον Τάσο Δούση στα παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share