Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Άλογο γεννά σπάνια δίδυμα. Λίγες μέρες μετά αυτό που καταγράφει η κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Απίστευτο!

15 Φεβρουαρίου 2020 13:18
Άλογο γεννά σπάνια δίδυμα. Λίγες μέρες μετά αυτό που καταγράφει η κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Αφού αυτό το Βέλγικο άλογο γέννησε τα αξιολάτρευτα δίδυμα πουλάρια του, τα νέα ταξίδεψαν στο διαδίκτυο μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα δίδυμα πουλάρια, που ονομάζονται Lisa και Fien, παίζουν μεταξύ τους μόλις 4 μέρες μετά τη γέννησή τους στο βίντεο. Ο οικογενειακός τους δεσμός είναι περισσότερο από πολύτιμος.

Είναι αρκετά σπάνιο για τα άλογα να γεννούν δίδυμα και δεν είναι καθόλου συνηθισμένο για τα Βέλγικα άλογα.

Ιστορικά, αυτά τα άλογα είναι γνωστά ως μια από τις ισχυρότερες φυλές αλόγων στον κόσμο. Γίνονται επίσης πολύ μεγάλα άλογα με ελκυστική εμφάνιση.

Ο δεσμός μεταξύ της μητέρας και των παιδιών της, φαίνεται να είναι πολύ ισχυρός.

Παρά το μέγεθος και τη δύναμή τους, τα Βελγικά άλογα είναι αρκετά στοργικά και ευγενικά πλάσματα. Η ήπια φύση τους φαίνεται σε αυτό το βίντεο, ακόμα και από τα νεογέννητα πουλάρια, όπως λαμβάνουν φροντίδα από μια νεαρή κοπέλα.

Άλογο παριστάνει το νεκρό κάθε φορά που πάει κάποιος να το ιππεύσει! (Βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με ένα πανέξυπνο αλλά τεμπέλικο άλογο. Δείτε τι σκαρφίστηκε να κάνει για να γλιτώσει την "βόλτα"!

Δείτε επίσης: Βάτραχος ή άλογο; Μόνο 1 στους 10 μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα

Κάθε φορά που προσπαθεί κάποιος να το ιππεύσει, αυτό παριστάνει το νεκρό για να αποφύγει την βόλτα.

Μόλις το πεδίο είναι ασφαλές, "ανασταίνεται".

Το βίντεο με τον παπαγάλο και την γάτα που έγινε viral! Δείτε τι της έκανε! (Βίντεο)

Η γάτα κοιμάται πάνω στον καναπέ. Ο παπαγάλος κάθεται από πάνω της με τα κοφτερά του νύχια και την παρατηρεί... Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει αυτό που θα συμβεί!Τι γίνεται όταν ο παπαγάλος θέλει να ακουμπήσει την γάτα που κοιμάται; Δες το βίντεο που έγινε viral!

Δείτε επίσης: Έπαιζε μουσική μόνος του στον δρόμο και όλοι τον αγνοούσαν! Μέχρι που εμφανίστηκαν αυτά τα 4 γατάκια!

Τι να σκέφτεται άραγε ο παπαγάλος όταν βλέπει την γάτα να κοιμάται; 'Ισως μια απόπειρα δολοφονίας με τα γαμψά του νύχια..ίσως απλά να ήθελε να την χαιδέψει! Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του..

Απίστευτο: Πήγε για ψάρι και έβγαλε... αγριόγατα! (Video)

Πατέρας και γιος πήγαν για ψάρεμα σε περιοχή της Αμερικής και με την απόχη έβγαλαν μια φοβισμένη αγριόγατα! Πραγματικά έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι βγήκε στην απόχη τους!

Θα δείτε ότι το ζώο είναι αγριεμένο και φοβισμένο όπως είναι λογικό αλλά η στοργή του πατέρα και του γιου που το σκούπισαν και το περιποίηθηκαν το έκανε να χαλαρώσει όπως θα δείτε στο βίντεο!

Ακόμα δεν ξέρουν το πώς βρέθηκε στην θάλασσα η αγριόγατα αφού όπως είναι γνωστό κανένα ζώου του είδους της δεν λατρεύει το νερό!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share