Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήδηξε τον φράκτη του ζωολογικού κήπου και βούτηξε στο νερό! Μόλις δείτε τον λόγο θα μείνετε άφωνοι...

Έπεσε μέσα στο νερό!

31 Ιανουαρίου 2020 14:50
Πήδηξε τον φράκτη του ζωολογικού κήπου και βούτηξε στο νερό! Μόλις δείτε τον λόγο θα μείνετε άφωνοι...

Ένας άνδρας καταγράφηκε να πηδάει τα κάγκελα του ζωολογικού κήπου και να κάνει κάτι που αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Τους ξάφνιασε όλους!

Ο Ρικ Σγουόπ βρισκόταν στον ζωολογικό κήπο του Detroit με την γυναίκα και τα τρία παιδιά του, όταν παρατήρησε κάτι παράξενο στο κλουβί με τους χιμπατζήδες. Δύο από τους χιμπατζήδες μάλωναν και ο ένας, ο οποίος ονομάζεται Τζο-Τζο, έπεσε μέσα στην τάφρο. Ακόμα ένα περιστατικό που συγκινεί σε ζωολογικό κήπο, μετά από αυτό που συνέβη στο κλουβί μιας ετοιμοθάνατης χιμπατζίνας!

Αν και δεν ακούγεται τόσο τρομερό, οι χιμπατζήδες στην πραγματικότητα δεν μπορούν να κολυμπήσουν και οΤζο-Τζο πνιγόταν. “Όλοι απλά στέκονταν και κοιτούσαν την μαϊμού να πνίγεται”, εξηγεί ο Ρικ. Δεν άντεχε να το βλέπει και καθώς το προσωπικό του φώναζε να σταματήσει, εκείνος πήδηξε μέσα στο νερό για να βοηθήσει τον χιμπατζή.

Δείτε την διάσωσή του στο παρακάτω βίντεο:

Μπήκαν στον ζωολογικό κήπο να καθαρίσουν όταν ο ελέφαντας άρπαξε την σκούπα και... Θα πάθετε πλάκα!

Οι ελέφαντες λατρεύουν ένα καλό μπάνιο αλλά στη λάσπη! Είναι ο τρόπος τους να χαλαρώνουν και να δροσίζονται. Αυτό που συνέβη στον ζωολογικό κήπο είναι όμως αδιανόητο!

Μερικές φορές, πρέπει να κάνουν καθαριστούν κατάλληλα, όσο και αν δε τους αρέσει, για να φύγει όλη η λάσπη και η σκόνη που μαζεύουν πάνω τους. Αυτό προσπάθησε να κάνει ένας υπάλληλος στο ζωολογικό κήπο Forth Worth στην Ιντιάνα, φέρνοντας μαζί του μια σκούπα. Οι ελέφαντες μπορούν να μας τρελάνουν με τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους, όπως έκανε και ένας όταν έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια!

Έτριβε λοιπόν την πλάτη του ελέφαντα, όταν το τεράστιο ζώο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να καθαριστούν και άλλα μέρη του σώματός του!

Οι αγαθοί γίγαντες μπορούν να βιώσουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, από αγανάκτηση μέχρι αγάπη και -προφανώς- χιούμορ!

Ελέφαντας πάει να ζευγαρώσει με την ελεφαντίνα όταν του συμβαίνει κάτι...που κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε!

Αυτός ο ελέφαντας προσπαθώντας να μπει σε αισθησιακή διάθεση και να ζευγαρώσει με την ελεφαντίνα του, έκανε ένα μοιραίο λάθος.

Έτσι όπως και ο ελέφαντας που έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια, το ίδιο έπαθε και αυτός εδώ, που σωριάστηκε στο έδαφος. Ο άτυχος ελέφαντας, ντροπιάστηκε όταν ενώ προσπαθούσε να ζευγαρώσει με την αγαπημένη του, είχε μια στιγμή αδυναμίας, μια στιγμή που του ήρθε διάρροια.

Σοκαρισμένος από το κακό timing, ο ελέφαντας έπεσε κάτω, αφού ήταν εμφανές ότι οι περιπτύξεις δεν θα συνεχίζονταν…

Όλα αυτά έγιναν σε ζωολογικό κήπο της Νότιας Αφρικής.

Ο ελέφαντας προσπάθησε να προσποιηθεί ότι το περιστατικό δεν συνέβη, οπότε και αποπειράθηκε να ξαναπλησιάσει την ελεφαντίνα.

Αλλά η ελεφαντίνα είχε ξενερώσει απίστευτα, οπότε έκανε ό,τι θα έκανε και κάθε άλλη γυναίκα. Τον παράτησε και έφυγε.

Ο ελέφαντας δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share