Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Θα παγώσετε: Πέταξαν ένα σκυλάκι από 9 μέτρα. Αυτό που συμβαίνει όμως στη συνέχεια είναι απίστευτο!

Η ψυχούλα δεν το βάζει κάτω!

22 Ιανουαρίου 2020 07:10
Θα παγώσετε: Πέταξαν ένα σκυλάκι από 9 μέτρα. Αυτό που συμβαίνει όμως στη συνέχεια είναι απίστευτο!

Πάγωσε το αίμα μας, όταν μάθαμε για ένα σκυλάκι το οποίο το έριξαν από 9 μέτρα ύψος! Ωστόσο, η μικρή ψυχούλα δεν το έβαλε κάτω!

Μετά τον σκύλο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός, μάθαμε για ένα σκυλάκι που βρέθηκε πεταμένο από 9 μέτρα ύψος. Η εικόνα του στο βίντεο θα σας συγκλονίσει.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν, όταν μια φιλοζωική οργάνωση, δέχτηκε ένα επείγον τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο, καθώς κάποιος είχε ρίξει ένα κουτάβι από 9 μέτρα ύψος, σε ένα βρώμικο ποτάμι.

Το άτυχο σκυλάκι ήταν ακινητοποιημένο, καθώς είχε χτυπήσει τα πίσω άκρα του και ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Άμεσα, τα μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης έσπευσαν να το σώσουν. Έφεραν μια σκάλα και κατέβηκαν να το πιάσουν. Το σκυλάκι ήταν τρομαγμένο και ανήμπορο.

Αφού το έσωσαν, το σκυλάκι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, έλαβε θεραπεία για τις μολύνσεις που είχε και έκανε εγχείρηση στο πόδι. Τώρα, η μικρή ψυχούλα είναι ένας ευτυχισμένος σκύλος και αν και έχασε ένα από τα άκρα του, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα του!

Τυφλό σκυλάκι αποκτά έναν φίλο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ενός τυφλού σκυλιού, που απέκτησε έναν φίλο για να τον βοηθά...Η ιστορία του θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μετά τον τυφλό σκύλο που είχε για οδηγό μια σκυλίτσα, μάθαμε για ένα τυφλό σκυλάκι που έχει έναν φύλακα άγγελο.

Η ιστορία του τυφλού Charlie, ενός πανέμορφου Golden Retriever από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, και του Maverick, ενός επίσης υπέροχου σκύλου είναι μια ιστορία αγάπης. Από αυτές τις ιστορίες που σε κάνουν να δακρύζεις.

σκύλος

Πριν από κάποια χρόνια ο Charlie, στα έντεκά του χρόνια, έχασε την όρασή του από γλαύκωμα. Οι ιδιοκτήτες του, η Chelsea Stipe και ο σύζυγός της, Adam, έκαναν τα πάντα για να νιώσει αγάπη και ασφάλεια. Όμως ο σκυλάκος φαινόταν ότι ήθελε κάτι περισσότερο. Έτσι αποφάσισαν να του φέρουν παρέα. Και του έφεραν τον μόλις 4 μηνών Maverick.

Λίγο καιρό μετά ο Maverick έγινε ο καλύτερος φίλος του Charlie. Μαζί έκαναν τα πάντα. Έτρωγαν, έπαιζαν και έπεφταν μαζί για ύπνο. Με άλλα λόγια ο Maverick είχε γίνει τα μάτια του Charlie, ο οποίος βρήκε ξανά την όρεξη για ζωή και παιχνίδι.

τυφλός σκύλος

Σήμερα η ζωή του έχει γίνει ακόμα καλύτερη. Ο χαρακτήρας του έχει αλλάξει άλλαξε. Έχει γίνει πιο χαρούμενος, πιο τρυφερός. Και όλα αυτά χάρη στον καλύτερό του φίλο, τον Maverick, που δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια του.

σκύλος ιστορίες

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share