Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τοποθέτησε μια κάμερα σε έναν κουβά με νερό. Ο λόγος; Θα σας "τρελάνει"!

Θα μείνετε άναυδοι!

19 Ιανουαρίου 2020 07:22
Τοποθέτησε μια κάμερα σε έναν κουβά με νερό. Ο λόγος; Θα σας

Ποιος είναι ο λόγος που τοποθέτησε μια κάμερα μέσα σε έναν κουβά με νερό; Μόλις διαβάσατε θα μείνετε άναυδοι!

Μετά την γυναίκα που τοποθέτησε μια κάμερα για να δει τις αρκούδες που κυκλοφορούσαν έξω από το σπίτι της, μάθαμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος έκανε ένα "τύπου"... πείραμα!

Πριν από λίγο καιρό, έγινε viral βίντεο, που δείχνει διάφορα πλάσματα να πλησιάζουν έναν κουβά με νερό για να ξεδιψάσουν. Από μέλισσες και κότες μέχρι κι ένα γαϊδούρι και ένα κουνέλι.

Το βίντεο ανέβηκε από ένα εργαστήριο εναλλακτικής ενέργειας και βιωσιμότητας στο Τέξας.

"Εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα στην επεξεργασία του βίντεο ότι ο George (το κουνέλι) εμφανίστηκε. Τον ξεχωρίζω από τα υπόλοιπα κουνέλια, γιατί έχει μια μικρή τρύπα στο αυτί", είπε ο άνθρωπος που ανήκει σε αυτό το εργαστήριο. "Σημείωση: Οι μέλισσες που κολυμπούσαν σώθηκαν."

Δείτε το βίντεο:

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν έναν σκύλο. Όταν είδαμε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα, παγώσαμε!

Στην φωτογραφία, βλέπετε δύο αστυνομικούς να ακινητοποιούν έναν σκύλο! Όμως, αυτό που δείχνει η κάμερα, ξεπερνά κάθε λογική.

Συγκεκριμένα, ο σκύλος θέλοντας να φάει, βρέθηκε μέσα σε ένα... τουρσί! Ναι, καλά διαβάσατε!

Έτσι, εντοπίστηκε με το βάζο στο κεφάλι του, από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι κατάλαβαν, ότι έχει πρόβλημα και έπρεπε να τον βοηθήσουν, όπως είχε κάνει και ένας άλλος αστυνομικός σε έναν σκύλο, ο οποίος είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Οι υπεύθυνοι ελέγχου των ζώων προσπάθησαν να βγάλουν το βάζο,διότι όσο περνούσε η ώρα δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά το σκυλί νευρίασε (το οποίο είναι κατανοητό). Τελικά, το βάζο βγήκε από το κεφάλι του και ο εξαντλημένος σκύλος σχεδόν πέθανε από την τρομάρα του!

Δείτε το βίντεο:

Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Μια ομάδα ανδρών περνούσαν δίπλα από μια μεγάλη τετράγωνη τρύπα, όταν είδαν ένα περίεργο ζώο μέσα. Ήταν ένα μικρό μαύρο γατάκι και φαίνονταν αρκετά φοβισμένο. Θα πάθετε πλάκα με αυτό που κατέγραψε η κάμερα όταν ένας από τους άνδρες κατέβηκε για να την σώσει!

Ένας από τους φίλους του, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό. Η συμπεριφορά μιας γάτας είναι απρόβλπετη, όπως μπορούμε να δούμε όταν έρχονται σε επαφή με σκύλους, αλλά αυτό δεν το φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβεί!

Είναι σπουδαίο πράγμα που ο φίλος το κατέγραψε, γιατί το αστείο γατάκι, έγινε viral! Ο άνδρας έβαλε τη σκάλα μέσα στην τρύπα.

Κατέβηκε στην τρύπα κοντά στο γατάκι και προσπάθησε να το σώσει. Το γατάκι όμως, φάνηκε ακόμα πιο φοβισμένο τότε και άρχισε να τρελαίνεται.

Το γατάκι κυριολεκτικά, έκανε ορισμένες σπαστικές αθλητικές κινήσεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι αθλητές του parkour. Ορισμένοι το περιέγραψαν ως Ninja!

Το γατάκι, άρχισε να αναρριχάται στον λείο και επίπεδο τοίχο.

Το αιλουροειδές πήδηξε κατευθείαν στην κορυφή της τρύπας και στη συνέχεια έκανε ζίγκ-ζάγκ γύρω από την κορυφή, μέχρι να βγει από την τρύπα μονομιάς. Ο άνθρωπος που είχε σκαρφαλώσει στην τρύπα, τα είχε χάσει τελείως. Στεκόταν εκεί σοκαρισμένος, ενώ οι φίλοι ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Είναι πολύ αστείο να το δείτε!

Αυτή η τρελή γάτα τελικά δεν χρειαζόταν καμία βοήθεια. Στην πραγματικότητα, η γάτα πέταξε από εκείνη την τρύπα πολύ γρήγορα!

Αυτό το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό. Ακόμη και ο φτωχός Καλός Σαμαρείτης που κατέβηκε στην τρύπα, χαμογέλασε και γέλασε δυνατά.

Αυτός και οι φίλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια, πάνω από τη γάτα που φωνάζει σαν λύκος. Παρακολουθήστε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share