Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Τον ξάφνιασε τελείως!

18 Ιανουαρίου 2020 13:35
Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Μια ομάδα ανδρών περνούσαν δίπλα από μια μεγάλη τετράγωνη τρύπα, όταν είδαν ένα περίεργο ζώο μέσα. Ήταν ένα μικρό μαύρο γατάκι και φαίνονταν αρκετά φοβισμένο. Θα πάθετε πλάκα με αυτό που κατέγραψε η κάμερα όταν ένας από τους άνδρες κατέβηκε για να την σώσει!

Ένας από τους φίλους του, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό. Η συμπεριφορά μιας γάτας είναι απρόβλπετη, όπως μπορούμε να δούμε όταν έρχονται σε επαφή με σκύλους, αλλά αυτό δεν το φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβεί!

Είναι σπουδαίο πράγμα που ο φίλος το κατέγραψε, γιατί το αστείο γατάκι, έγινε viral! Ο άνδρας έβαλε τη σκάλα μέσα στην τρύπα.

Κατέβηκε στην τρύπα κοντά στο γατάκι και προσπάθησε να το σώσει. Το γατάκι όμως, φάνηκε ακόμα πιο φοβισμένο τότε και άρχισε να τρελαίνεται.

Το γατάκι κυριολεκτικά, έκανε ορισμένες σπαστικές αθλητικές κινήσεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι αθλητές του parkour. Ορισμένοι το περιέγραψαν ως Ninja!

Το γατάκι, άρχισε να αναρριχάται στον λείο και επίπεδο τοίχο.

Κατέβηκε την σκάλα για να σώσει ένα γατάκι όταν... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο!

Το αιλουροειδές πήδηξε κατευθείαν στην κορυφή της τρύπας και στη συνέχεια έκανε ζίγκ-ζάγκ γύρω από την κορυφή, μέχρι να βγει από την τρύπα μονομιάς. Ο άνθρωπος που είχε σκαρφαλώσει στην τρύπα, τα είχε χάσει τελείως. Στεκόταν εκεί σοκαρισμένος, ενώ οι φίλοι ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Είναι πολύ αστείο να το δείτε!

Αυτή η τρελή γάτα τελικά δεν χρειαζόταν καμία βοήθεια. Στην πραγματικότητα, η γάτα πέταξε από εκείνη την τρύπα πολύ γρήγορα!

Αυτό το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό. Ακόμη και ο φτωχός Καλός Σαμαρείτης που κατέβηκε στην τρύπα, χαμογέλασε και γέλασε δυνατά.

Αυτός και οι φίλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια, πάνω από τη γάτα που φωνάζει σαν λύκος. Παρακολουθήστε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Αυτή είναι η πιο χοντρή άτριχη γάτα που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση!

Αυτή η γάτα είναι χοντρή και είναι περήφανη για τον εαυτό της. Οι γάτες γενικά είναι περήφανα και ανεξάρτητα ζώα, γεγονός που τις κάνει αξιολάτρευτες και τα καμώματά τους μερικές φορές προκαλούν γέλιο, όπως αυτή η χαριτωμένη γάτα που επάξια κερδίζει τον τίτλο της drama queen!

Το Athensmagazine.gr σήμερα θα σας "συστήσει" την πιο χοντρή και άτριχη γάτα, την Άμστερνταμ την οποία παρομοιάζουν με το άγαλμα του Βούδα αλλά εκείνη συνεχίζει να ξεχειλίζει από περηφάνια.

Η ιδιοκτήτρια της Άμστερνταμ ανέβασε ένα βίντεο της 6χρονης γάτας που κάθεται σαν άνθρωπος δείχνοντας με χαρά τις ζάρες που δημιουργούνται στην κοιλιά της.

Στο βίντεο απεικονίζεται η γάτα παρέα με την τρίχρονη Νεϊτίρι, μια γάτα ίδιας ράτσας που φαίνεται πραγματικά σαν καχεκτική δίπλα στην Άμστερνταμ.

Αμστερνταμ

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε πως θα της φαινόταν πολύ αστείο και πολύ ιδιαίτερο να δει τα κατοικίδια της έτσι γι' αυτό και ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο.

Η στάση όμως της Άμστερνταμ δεν ήταν τυχαία ούτε ματαιόδοξη, ο λόγος που καθόταν έτσι είναι πώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ένα θερμαντικό σώμα στον τοίχο και οι γάτες λατρεύουν να κοιμούνται εκεί!

γάτα

γάτα σφινξ

Αυτή είναι η τσιγκούνα γάτα: Δεν αφήνει κανέναν να...

Έχετε δει την τσιγκούνα γάτα; Κι όμως υπάρχει και δεν φαντάζεστε τι δεν αφήνει κανέναν να της πάρει...

Συγκεκριμένα, η γάτα της φωτογραφίας, είναι... φιλοχρήματη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το γατάκι αγκαλιάζει χαρτονομίσματα και βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθήσει να της τα πάρει.

Ένας άνδρας μετρούσε κάποια χαρτονομίσματα και κέρματα όταν εκείνη του τα άρπαξε και κυριολεκτικά τα αγκάλιασε.

Ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων προσπαθούσε να της πάρει τα χαρτονομίσματα. Κι όσο προσπαθούσε τόσο εκείνη αντιδρούσε και έσφιγγε περισσότερο τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια καλύτερα να είναι τσιγκούνα η γάτα παρά να είναι επικίνδυνη. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γάτα στον κόσμο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share