Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Άντρας έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να δει τι κάνει μόνη η γυναίκα του! Τότε κατέγραψε τον υδραυλικό να...

Έπαθε πλάκα!

7 Ιανουαρίου 2020 10:34
Άντρας έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να δει τι κάνει μόνη η γυναίκα του! Τότε κατέγραψε τον υδραυλικό να...

Ένας άντρας έβαλε μια κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του, όταν μένει μόνη της στο σπίτι. Οι υποψίες του βγήκαν αληθινές, όταν είδε να μπαίνει ο υδραυλικός!

Απλά δείτε τι κατέγραψε η κάμερα όταν ένας υδραυλικός μπήκε στο σπίτι, και θα πάθετε πλάκα...Το ίδιο είχε επιχειρήσει να κάνει και ένας άντρας για να δει αν τον απατά η γυναίκα του και έμεινε και αυτός άναυδος με ό,τι καταγράφηκε!

Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στους γονείς της και τότε ο πατέρας...Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας εκπλήξει!

Αυτή η γυναίκα ανακοίνωσε στους γονείς της ότι είναι έγκυος. Η αντίδραση του πατέρα που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας αφήσει άφωνους!

Όπως σε αυτό το βίντεο, οι γονείς μιας μελλοντικής νεαρής μητέρας μαθαίνουν ότι θα γίνουν παππούδες. Η χαρά της γιαγιάς δεν κρύβεται, ενώ ο παππούς είναι περισσότερο συγκρατημένος. Έτσι, μπορείς να καταγράψεις και χαρμόσυνα γεγονότα με μια κάμερα, και όχι μόνο απιστίες, όπως έκανε αυτός ο άνδρας και έπιασε την γυναίκα του να τον απατά!

Όμως όταν μένει για λίγο μόνος του, δεν αντιστέκεται να πανηγυρίσει και αυτός με τον τρόπο του. Δείτε το φοβερό βίντεο που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Έβαλαν κρυφή κάμερα και ανακάλυψαν τι κάνουν τα δύο μωρά τους. Αυτό που συνέβη είναι... απίστευτο!

Δεν φαντάζεστε τι κάνουν δύο μωρά, αντί να κοιμούνται! Οι γονείς τους, τοποθέτησαν κρυφή κάμερα και έπαθαν σοκ!

Ο λόγος για την Μαρία και τον Μπέκαμ! Δύο μωρά, που προσφέρουν τρομερό γέλιο!

Τα συγκεκριμένα παιδάκια, δεν ξύπνησαν και έκλαιγαν ζητώντας τη μαμά τους, ούτε φώναζαν γιατί ήθελαν κάτι. Το μόνο για το οποίο είχαν διάθεση ήταν το παιχνίδι. Ένα από τα δύο έκανε την αρχή και αυτό ήταν αρκετό …

Δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, αρκετοί είναι οι γονείς, που επιλέγουν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στα δωμάτια των παιδιών τους. Έτσι έκανε και ένας πατέρας, ο οποίος έβαλε κάμερα και ανακάλυψε κάτι απίστευτο.

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στην κουζίνα. Τότε είδε τον άντρα της να κάνει κάτι... απίστευτο!

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

κρυφή κάμερα

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δικηγόρος της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share