Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας φιλάει στο στόμα μια βασιλική κόμπρα και δεν φαντάζεστε τι γίνεται στη συνέχεια...! (Video)

Σοκαριστικό!

6 Ιανουαρίου 2020 19:24
Άνδρας φιλάει στο στόμα μια βασιλική κόμπρα και δεν φαντάζεστε τι γίνεται στη συνέχεια...! (Video)

Άνδρας φιλάει στο στόμα μια βασιλική κόμπρα και δεν φαντάζεστε τι γίνεται στη συνέχεια, με το βίντεο που έρχεται στο φως τη δημοσιότητας να σοκάρει! Ενώ, σοκ προκαλεί η κόμπρα που "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Δείτε το βίντεο:

Φίδι επιτέθηκε σε οδηγό μηχανής! (Video)

Ένα τρομακτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ένα φίδι να επιτίθεται σε οδηγό μηχανής! Ακόμα δείτε αυτή την κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας μηχανόβιος πηγαίνει αμέριμνος βόλτα ενώ πίσω του ακολουθεί ένα αυτοκίνητο που τον κινηματογραφεί.

Όλα πηγαίνουν μία χαρά, η μέρα είναι ηλιόλουστη και ο δρόμος τελείως άδειος.

Από το πουθενά πετάγεται ένα φίδι που αντί να το βάλει στα πόδια στη θέα των οχημάτων, αποφασίζει να επιτεθεί.

Δείτε το φίδι να κάνει επίθεση στον μηχανόβιο:

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας στην Αυστραλία όταν ένα δηλητηριώδες φίδι που προσπάθησε να πιάσει τον τσίμπησε. Ακόμα δείτε αυτή την κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Ο Τόνι Χάρισον μετέδωσε, μάλιστα, σε live streaming τη στιγμή του τραυματισμού του από το φίδι που ήταν κρυμμένο κάτω από μια εξωτερική μονάδα κλιματισμού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο Χάρισον σήκωσε τη μονάδα το φίδι που ήταν από κάτω τον δάγκωσε στον αντίχειρα.

Σύμφωνα με την σύζυγό του το φίδι που τον τσίμπησε ήταν το δεύτερο πιο δηλητηριώδες της Αυστραλίας.

«Τώρα νιώθω καλά, είμαι φοβισμένος αλλά καλά» δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ο Χάρισον.

Ο Χάρισον ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς στο παρελθόν τον είχε τσιμπήσει ίδιο είδος φιδιού με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό του σύστημα να έχει αναπτύξει αντισώματα.

«Το δάγκωμα είχε συμβεί πριν από 18 χρόνια και τότε παραλίγο να πεθάνει» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Φίδι γίγας κάνει έκπληξη στους ιδιοκτήτες σπιτιού από το παράθυρο της κουζίνας!

Ένα φίδι 3,5 μέτρων πιάστηκε προσπαθώντας να γλιστρήσει μέσα σε ένα οικογενειακό σπίτι μέσα από ένα παράθυρο κουζίνας.

Ο ειδικός στα ερπετά Ντέιβιντ Γουόλτον κλήθηκε σε ιδιοκτησία στο Brinsmead της Αυστραλίας την Πέμπτη όταν μια τρομοκρατημένη ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε το περίεργο περιστατικό.

Ο έμπειρος ερπετολόγος ήταν συγκλονισμένος με το μέγεθος του πύθωνα.

«Επειδή το παράθυρο ήταν από γυαλί, το φίδι δεν κατάλαβε τι ήταν», είπε στην Daily Mail Australia.

«Χτυπούσε τη μύτη του στον τοίχο προσπαθώντας να μπει. Η θερμοκρασία των 20 C είναι αρκετά χαμηλή για αυτά τα φίδια. Προσπαθούσε απλώς να μπει μέσα για να ζεσταθεί».

Ο εμπειρογνώμονας φιδιών είπε ότι είχε ξαναπάει στο ακίνητο πολλές φορές στο παρελθόν.

«Η ιδιοκτήτρια είναι λίγο παρανοϊκή. Στο παρελθόν έχουν βρεθεί πολλά δέρματα φιδιού, αν και το ίδιο το φίδι δεν μπορούσε ποτέ να εντοπιστεί», είπε.

«Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο ένοχος».

Οι πύθωνες ζουν στην Ινδονησία, την Νέα Γουινέα και την Αυστραλία, ενώ όταν δείτε και το πέος τους θα ανατριχιάσετε!

Είναι τα μεγαλύτερα φίδια της Αυστραλίας, που μεγαλώνουν μέχρι τέσσερα μέτρα μήκος, και μπορούν να τσιμπήσουν μόνο αν κάποιος τα προκαλέσει.

Πύθωνας 3 μέτρων μπήκε σε ένα σπίτι και...έγινε η γιρλάντα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ένα φίδι μήκους 3 μέτρων μπήκε κρυφά σε ένα σπίτι και «στόλισε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Λιν Τσάπμαν και ο σύντροφός της, επιστρέφοντας στην οικία τους, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πρόσεξαν κάτι περίεργο στο μπαλκόνι τους..

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια, με πρωταγωνιστή ένα φίδι, που δάγκωσε το στήθος πορνοστάρ! Για μια γυναίκα στην Αυστραλία η διακόσμηση του δέντρου περιελάμβανε έναν πύθωνα μήκους 3 μ.

Πιο συγκεκριμένα, η Λιν Τσάπμαν και ο σύντροφός της, επιστρέφοντας στην οικία τους, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πρόσεξαν κάτι να κινείται στο μπαλκόνι τους.

«Γυρίσαμε από τη δουλειά και είδαμε ένα ζευγάρι από πουλιά τα οποία μας επισκέπτονται καθημερινά να κάνουν σαν τρελά» είπε η κυρία Τσάπμαν.

Η γυναίκα, που κατάγεται από την Αγγλία, δήλωσε πως ο σύντροφός της άρχισε να βιντεοσκοπεί τα πουλιά γέρνοντας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού και δεν κατάλαβε πως γύρω του είχε κουλουριαστεί ένα φίδι. Το ζευγάρι άφησε το φίδι στην ησυχία του, μέχρι που αργότερα την ίδια νύχτα αυτό σύρθηκε κα έφυγε.

«Δεν ενοχλούνταν από την παρουσία μας. Απλά παρέμεινε στο σπίτι, με εμάς παρέα, για μερικές ώρες» είπε η κυρία Τσάπμαν. Ωστόσο, μόνο όταν το ερπετό πήρε την απόφαση να φύγει το αντρόγυνο κατάλαβε το μέγεθος του εισβολέα. «Ηταν πάρα πολύ μεγάλο» δήλωσε η γυναίκα, συμπληρώνοντας: «Μετά το αρχικό σοκ, πλέον, μπορώ να πω πως ήταν ένα πολύ όμορφο φίδι. Ηταν κάτι ξεχωριστό για μένα διότι δεν είχα δει ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο από κοντά».

Αδιανόητο: Βρέθηκε δικέφαλο φίδι!

Σας φάνηκε περίεργη η είδηση που σας παρουσιάζουμε από τις ΗΠΑ; Κι όμως είναι αλήθεια! Ανακαλύφθηκε σε δάσος δικέφαλο φίδι! Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως παλιότερα το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει μια έρευνα όπου έλεγε πως το αίμα του φιδιού κάνει καλό...στην καρδιά!

Το φίδι που είναι ακόμη μωρό, έχει δύο πλήρως σχηματισμένα κεφάλια ενωμένα στο σώμα του, συνεπώς τέσσερα μάτια και δύο γλώσσες, που δουλεύουν ανεξάρτητα τα μεν από τα δε, δίνοντας στον «διπλό Ντέιβ» μια όψη βγαλμένη από κάποιο τρομακτικό παραμύθι.

Το μήκους περίπου 20 εκατοστών δηλητηριώδες φίδι ανακαλύφθηκε σε ένα δάσος του Νιού Τζέρσεϊ από δύο ερπετολόγους με το όνομα Ντέιβ (εξ ου και το όνομα του) και τέθηκε υπό την προστασία μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτό το φίδι να επιβιώσει στη φύση», δήλωσε ο περιβαλλοντολόγος Ντέιβ Σνάιντερ της ερπετολογικής οργάνωσης Herpetological Associates, η οποία πήρε την άδεια να κρατήσει και να μελετήσει το σπάνιο φίδι.

Τα δικέφαλα φίδια, που ζουν 15 έως 20 χρόνια σε αιχμαλωσία, συνήθως γεννιούνται με τον ίδιο τρόπο που γεννιούνται τα ενωμένα δίδυμα, όταν ένα έμβρυο αρχίσει να διαχωρίζεται από το άλλο, αλλά η διαδικασία του διαχωρισμού των σωμάτων για κάποιο λόγο σταματά και μένει ανολοκλήρωτη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share