Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός ο ελέφαντας έχασε τα λογικά του και άρχισε να τρέχει ανεξέλεγκτα προς το αυτοκίνητο...Θα σας κοπεί η ανάσα!

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Ιανουαρίου 2020 14:00
Αυτός ο ελέφαντας έχασε τα λογικά του και άρχισε να τρέχει ανεξέλεγκτα προς το αυτοκίνητο...Θα σας κοπεί η ανάσα!

Το τρομερό αυτό βίντεο από έναν αιχμάλωτο ελέφαντα που οδηγείται στην εξαθλίωση κατά τη διάρκεια του Ινδικού φεστιβάλ, έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο. Στο βίντεο, ο ελέφαντας στρέφεται νευριασμένος στα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της τοπικής Ambalapura στο Thrissur, της Kerela στη νότια Ινδία όπου ο ελέφαντας κρατιόταν παρά τη θέλησή του για να εμφανιστεί στο φεστιβάλ. Κανείς δεν είναι σίγουρος γιατί ο ελέφαντας αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, αλλά κάποιοι κατηγορούν τα μεγάλα πλήθη και τον καιρό. Σοκ προκαλεί και ο ελέφαντας που πήρε στο κυνήγι έναν ποδηλάτη με την ίδια μανία με αυτόν στο παρακάτω βίντεο!

Ευτυχώς, οι άνθρωποι στο φεστιβάλ ήταν σε θέση να αδειάσουν την περιοχή αρκετά γρήγορα ώστε να ξεφύγουν από σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ελέφαντας τελικά κατάφερε να ηρεμήσει με τη βοήθεια του εκπαιδευτή του. Ακόμη και οι τουρίστες στα φυσικά καταφύγια δεν είναι ασφαλείς.

Πεινασμένος άγριος ελέφαντας γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του, ορμάει σε σπίτι και... (Video)

Ένας πεινασμένος άγριος ελέφαντας γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του, ορμάει σε σπίτι για να βρει λίγο ρυζάκι για να φάει! Από την άλλη ένας ελέφαντας βλέπει να πνίγεται ο άντρας που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή, με την αντίδρασή του να σας συγκλονίζει!

Ο τρελαμένος από την πείνα ελέφαντας χτύπησε με το κεφάλι του τους τοίχους της μονοκατοικίας στο Μπουένγκ Καν, της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης. Ο πεινασμένος ελέφαντας έτρωγε ρύζι μια ολόκληρη ώρα για να χορτάσει

Έχοντας γκρεμίσει τον τσιμεντένιο τοίχο, ο ελέφαντας ήταν σε θέση να φτάσει στην κουζίνα και με τη μεγάλη του προβοσκίδα βόσκησε το φρέσκο-μαζεμένο ρύζι.

Το μεγαλοπρεπές ζώο έτρωγε για μια ολόκληρη ώρα κι έφυγε μόνο όταν χόρτασε, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ελέφαντας παγιδεύτηκε σε πηγάδι 10 μέτρων. Δείτε την απίστευτη στιγμή του απεγκλωβισμού του!

Ένα μωρό ελέφαντας ταξίδευε με το κοπάδι του μέσα από ένα δάσος στην βόρεια Ινδία όταν έπεσε σε ένα πηγάδι. Το κοπάδι του περνούσε κοντά από μία φάρμα και 10 ελέφαντες αποκόπηκαν από την ομάδα. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά την χθεσινή μας!

Ενώ περπατούσαν, το μικρό γλίστρησε και έπεσε μέσα στο πηγάδι της φάρμας. Το τρομαγμένο μωρό προσπαθούσε επίμονα να βγει. Κάποια άλλα μέλη του κοπαδιού έμειναν πίσω να το περιμένουν αλλά τελικά έφυγαν.

Ευτυχώς, ντόπιοι είδαν τον μικρό ελέφαντα και ειδοποίησαν τις αρχές. Έτσι, έφτασαν μηχανήματα στο σημείο και άρχισαν οι προσπάθειες διάσωσης.

Για έξι ώρες, οι διασώστες έσκαβαν το πηγάδι με σκοπό να φτιάξουν μία ράμπα για τον ελέφαντα. Τελικά, έφτασαν αρκετά κοντά στην βάση του πηγαδιού και άρχισαν να το γεμίζουν με χώμα.

Ο καημένος ελέφαντας είχε μείνει αρκετές ώρες μακρυά από το κοπάδι του και ήταν πολύ μπερδεμένες και αποπροσανατολισμένος. Ευτυχώς όμως είχε ανθρώπους να τον προσέχουν.

Δείτε τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν τον μικρό ελέφαντα στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share