Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελέφαντας βλέπει να πνίγεται ο άντρας που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή. Η αντίδρασή του; Θα σας συγκλονίσει!

Θα σας καθηλώσει!

27 Δεκεμβρίου 2019 11:20
Ελέφαντας βλέπει να πνίγεται ο άντρας που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή. Η αντίδρασή του; Θα σας συγκλονίσει!

Το παρακάτω απίστευτο βίντεο δείχνει έναν ελέφαντα να σπεύδει να σώσει τον αγαπημένο εκπαιδευτή της, ο οποίος πίστευε ότι πνιγόταν!

Το βίντεο δείχνει την ελέφαντα Καμ Λα να τσαλαβουτά κατά μήκος του ποταμού στο Elephant Nature Park στη Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Ο 42χρονος εκπαιδευτής Ντάρικ Τόμσον, λέει ότι έχει σχηματίσει έναν «αδιάσπαστο δεσμό» με την Καμ Lha από τότε που διασώθηκε και την έφερε στο πάρκο το περασμένο έτος και θυμίζει πολύ την ιστορία με την ελέφαντα και την τουρίστρια!

Ο Ντάρικ ο οποίος κατάγεται από το Τορόντο του Οντάριο, προσποιήθηκε ότι είχε πρόβλημα στο ποτάμι και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Όταν η 5 ετών Καμ Λα φτάνει τον Ντάρικ χρησιμοποιεί την προβοσκίδα της για να προσπαθήσει να τον σηκώσει πριν βάλει το ένα από τα πόδια της γύρω του!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ένας άντρας προσπάθησε να φωτογραφήσει τον ελέφαντα. Όμως εκείνος εκνευρίστηκε και...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, με έναν ελέφαντα να ποδοπατάει τον άνδρα που ήθελε να τον φωτογραφήσει.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος άντρας εργαζόμενος security, αποφάσισε να κατέβει και να φωτογραφίσει τον ελέφαντα, όμως το πλησίασε πάρα πολύ και, όταν ο ελέφαντας αντιλήφθηκε τον άνθρωπο δίπλα του, θεώρησε πως απειλείται και τον κυνήγησε.

Το ζώο πρόλαβε τον άνθρωπο και οι υπόλοιποι περαστικοί κατέγραψαν με τα κινητά τους την σκηνή όπου τον ποδοπατά, μέχρι που τον σκοτώνει.

Ωστόσο, υπάρχει και η καλή πλευρά του ελέφαντα, όπως έχουμε δει και από ένα μωράκι ελέφαντα, ο οποίος έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια για να παίξει.

Ελέφαντας παγιδεύτηκε σε πηγάδι 10 μέτρων. Δείτε την απίστευτη στιγμή του απεγκλωβισμού του!

Ένα μωρό ελέφαντας ταξίδευε με το κοπάδι του μέσα από ένα δάσος στην βόρεια Ινδία όταν έπεσε σε ένα πηγάδι. Το κοπάδι του περνούσε κοντά από μία φάρμα και 10 ελέφαντες αποκόπηκαν από την ομάδα. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά την χθεσινή μας!

Ενώ περπατούσαν, το μικρό γλίστρησε και έπεσε μέσα στο πηγάδι της φάρμας. Το τρομαγμένο μωρό προσπαθούσε επίμονα να βγει. Κάποια άλλα μέλη του κοπαδιού έμειναν πίσω να το περιμένουν αλλά τελικά έφυγαν.

Ευτυχώς, ντόπιοι είδαν τον μικρό ελέφαντα και ειδοποίησαν τις αρχές. Έτσι, έφτασαν μηχανήματα στο σημείο και άρχισαν οι προσπάθειες διάσωσης.

Για έξι ώρες, οι διασώστες έσκαβαν το πηγάδι με σκοπό να φτιάξουν μία ράμπα για τον ελέφαντα. Τελικά, έφτασαν αρκετά κοντά στην βάση του πηγαδιού και άρχισαν να το γεμίζουν με χώμα.

Ο καημένος ελέφαντας είχε μείνει αρκετές ώρες μακρυά από το κοπάδι του και ήταν πολύ μπερδεμένες και αποπροσανατολισμένος. Ευτυχώς όμως είχε ανθρώπους να τον προσέχουν.

Δείτε τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν τον μικρό ελέφαντα στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share