Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίντεο-σοκ: Ακροβάτρια πέφτει στο κενό από έξι μέτρα!

Σκληρές εικόνες! Προσοχή!

29 Δεκεμβρίου 2019 21:09
Βίντεο-σοκ: Ακροβάτρια πέφτει στο κενό από έξι μέτρα!

Αδιανόητο ατύχημα σε τσίρκο του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία με μια ακροβάτρια 30 ετών, πέφτει στο κενό από έξι μέτρα και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ενώ πριν λίγες μέρες ακόμη μία Ρωσίδα ακροβάτης έπεσε από 7,5 μέτρα ύψος!

Η Yelena Prikhodskay εκτελούσε ένα ριψοκίνδυνο ακροβατικό πάνω σε σχοινί, όταν γλίστρησε από ύψος έξι μέτρων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό, χτυπώντας στο έδαφος με το κεφάλι.

Αμέσως κοντά της έσπευσε ο βοηθός της, ο οποίος κρατούσε το σχοινί ενώ το κοινό ούρλιαζε από τρόμο μπροστά στο θέαμα.

Η διοίκηση του τσίρκου αλλά και οι Αρχές, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό και απλά ήταν ανθρώπινο λάθος.

Δείτε το video - Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες:

Σοκ! Ο Αμερικανός ακροβάτης που θα μπορούσε να ανήκει… στους X-Men! (Video)

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω… μπορεί και να τρομάξετε. Ακροβάτης κόβει την ανάσα: Έχασε την ισορροπία του σε ύψος 1.000 μέτρων! (Video)

Είναι από την εκπομπή America’s Got Talent και δείχνει έναν Αμερικανό ακροβάτη, τον Troy James να κάνει εξωπραγματικά πράγματα!

Μήπως ανήκει στους… X-Men;;;

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Αρκούδα χορεύει έξαλλα και μαγέυει τους χρήστες του διαδικτύου!

Η θηβετιανή αρκούδα από κινεζικό ζωολογικό κήπο στην πόλη Τιαντζίν μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό της και το χορευτικό της πάθος.

Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Να σας θυμήσουμε κάτι ακόμα απο Bερολίνο: Μια κατάλευκη νεογέννητη πολική αρκουδίτσα!

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στον ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

Σοκαριστικό! Περπάτησε στο μακρύτερο ακροβατικό σκοινί του κόσμου (video)

Τρομερό θάρρος είχε ένας άνδρας περπάτησε στο μακρύτερο ακροβατικό σκοινί που έχει στηθεί ποτέ στον κόσμο και έχει μήκος 2,5 χιλιόμετρα.

Ο Quirin Herterich που είναι ακροβάτης χρειάστηκε πάνω από 3 ώρες για να το διασχίσει και όταν το κατάφερε δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share