Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κoριτσάκι 2 ετών παίζει το γιατρό με το σκύλο της! Περιμένετε όμως να δείτε την αντίδραση του σκύλου!

Απίστευτη!

17 Δεκεμβρίου 2019 06:35
Κoριτσάκι 2 ετών παίζει το γιατρό με το σκύλο της! Περιμένετε όμως να δείτε την αντίδραση του σκύλου!

Όλοι ξέρουμε την αγάπη των παιδιών για το “γιατρό”. Όχι, βέβαια, να τον επισκέπτονται αλλά να τον υποδύονται!

Κάθε τι που υπάρχει γύρω τους πρέπει να εξεταστεί και να διαγνωστεί από το τι πάσχει! Άνθρωπος ή ζώο, δεν έχει σημασία! Το παν είναι η εξέταση!

Σε ένα από τα πιο αξιολάτρευτα βίντεο όλων των εποχών, η μικρή Noa αναλαμβάνει να εξετάσει το bull terrier της οικογένειας, τον Neckar. H Noa φορά γεμάτη επαγγελματισμό το στηθoσκόπιο της και κάνει ένα πλήρες check up στο σκυλάκι της. Ελέγχει την αναπνοή του, τα αυτιά του και τους παλμούς της καρδιάς του. Μόνο αν τον βρει απόλυτα καλά θα του επιτρέψει να παίξει μαζί της! Μια ιστορία που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη με το σκυλάκι που έκανε τον πεθαμένο!

Η φιλία που μοιράζονται αυτά τα δύο πλάσματα είναι μοναδική. Κι αυτό το βίντεο την αποδεικνύει περίτρανα! Ποιο παιδί που δε νοιάζεται, άλλωστε, θα αποφάσιζε να εξετάσει το σκυλάκι της και ποιος σκύλος που δεν αγαπά θα καθόταν να τον εξετάσουν;;;

Ο ασθενής-σκύλος επιτρέπει στη Noa να ελέγξει τα αυτιά του!

Η Noa περιθάλπτει τον Neckar!

Στο τέλος της εξέτασης, ακούει και τους χτύπους της καρδιάς του! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκυλάκι δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι! Η αντίδραση του...όλα τα λεφτά!

Το λεμόνι δεν είναι για όλους! Ένας σκύλος δοκιμάζει για πρώτη φορά και... η αντίδραση του δεν είναι σίγουρα η αναμενόμενη.

Οι σκύλοι κάνουν πολλές φορές λάθες επιλογές και δοκιμάζουν φαγητά που δεν είναι για εκείνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο σκύλος που έφαγε καταλάθος μπισκότα κάνναβης...Σε αυτή την περίπτωση, το λεμόνι δεν του προξένησε κάποιο κακό!

Το σκυλάκι με το που ακουμπάει την γλώσσα του αρχίζει να χοροπηδάει, αφού ξαφνιάστηκε από την οξύτητα του λεμονιού. Στη συνέχεια βλέπουμε να παίζει μαζί του. Είναι αξιολάτρευτο!

Προσοχή: Μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι στον σκύλο σας, καθώς είναι τοξικό για το κατοικίδιό σας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share