Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτές οι γιαγιάδες έριξαν το διαδίκτυο! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Θα ανατριχιάσετε!

15 Δεκεμβρίου 2019 13:58
Αυτές οι γιαγιάδες έριξαν το διαδίκτυο! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη, είναι αυτές που κρατούν ψηλά την παράδοση, τα έθιμα του νησιού και συγκλονίζουν όλο τον κόσμο με το ήθος, την λεβεντιά αλλά και την φιλοξενία τους. Στο παρακάτω βίντεο παραδίδουν μαθήματα ήθους με τον χορό τους, για να μαθαίνουν και οι νεότερες γενιές!

Ακόμη και όταν τα χρόνια έχουν πράγματι περάσει, εκείνες μας διδάσκουν την δύναμη που έχει η ψυχή και ακόμη διψά για ζωή, στιγμές και φυσικά χορό…Το ίδιο αποδεικνύει και μια γιαγιά που με το πι της, τα έδωσε όλα στην πίστα, ξεχνώντας την ηλικία και έσπασε τα όρια!

Η Μαρία Πανάγο Λουλάκη, η Μαρία Δημ. Λουλάκη και η Ελπινίκη Βελεγράκη από την Εθιά Ηρακλείου, μας συγκινούν σε ένα σπάνιο βίντεο μιας άλλης εποχής καθώς χορεύουν με περίσσιο καμάρι παραδοσιακά κρητικά και το κοινό κυριολεκτικά τις χαζεύει προσφέροντας στο τέλος το πιο ζεστό χειροκρότημα. Οι μερακλίνες γιαγιάδες δεν ξεχνούν τα βήματα με τα οποία μεγάλωσαν και χαρίζουν όμορφες στιγμές που μας γεμίζουν με συναισθήματα.

Δείτε το βίντεο από γλέντι περασμένης δεκαετίας και καμαρώστε τις:

Ηλικιωμένος χτενίζει με αγάπη τα μαλλιά της ετοιμοθάνατης γυναίκας του...Το βίντεο ραγίζει καρδιές!

Σπαράζει καρδιές το βίντεο με έναν ηλικιωμένο άντρα που ενώ χτένιζε τα μαλλιά της άρρωστης γυναίκας του έλεγε: «Συνήθιζες να μου χτενίζεις τα μαλλιά, αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν έχω χτενίσει τα δικά σου, Νέλι»! Η γιαγιά φαίνεται να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και ο άντρα της, το έχει αντιληφθεί!

Η αγάπη ανάμεσα τους είναι αληθινή και αποδεικνύουν ότι υπάρχει στα αλήθεια ανθρωπιά εκεί έξω. Το ίδιο συγκινεί και η ιστορία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που ζει αβοήθητο σε προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό. Ο ένας έχει τον άλλο, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές!

Δάκρυα προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει έναν ηλικιωμένο άντρα να χτενίζει με μεγάλη φροντίδα και αγάπη τα μαλλιά της συζύγου του, ενώ εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Στο βίντεο ο άντρας έχει γείρει πάνω από το προσκέφαλο της γυναίκας του και με μια χτένα της φτιάχνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα ακούγεται να της μιλά σε έναν πολύ τρυφερό και γλυκό τόνο.

Η φράση που ακούγεται να της λέει είναι και που κάνει ακόμη πιο συγκινητικό το στιγμιότυπο. «Συνήθιζες να μου χτενίζεις τα μαλλιά, αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν έχω χτενίσει τα δικά σου, Νέλι.

Ξέρεις αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό», λέει ο άντρας, φτιάχνοντας απαλά την ίδια στιγμή μια τούφα στα μαλλιά της συζύγου του.

Λίγο αργότερα την ρωτά αν της τραβά τα μαλλιά κατά λάθος καθώς την χτενίζει και την πονά κι εκείνη του κάνει νόημα πως όχι.

Επίσης ρωτά αυτόν που τραβούσε το βίντεο αν τα μαλλιά της Νέλι δείχνουν καλύτερα τώρα που της τα χτένισε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έχει τα μάτια της κλειστά και φαίνεται αρκετά άρρωστη αλλά απολαμβάνει την φροντίδα του, έστω και για τελευταία φορά!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share