Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλοι νομίζουν ότι είναι μια απλή γάτα. Όταν δουν τι κάνει μένουν... άφωνοι!

Δεν πάει ο νους σας!

12 Δεκεμβρίου 2019 13:43
Όλοι νομίζουν ότι είναι μια απλή γάτα. Όταν δουν τι κάνει μένουν... άφωνοι!

Το Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια γάτα! Όλοι νομίζουν ότι είναι ήσυχη, ωστόσο η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους.

Είναι ίσως από τα πιο έξυπνα πλάσματα στον πλανήτη -όπως και η διάσημη γάτα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου-ή ο ιδιοκτήτης της έκανε καλή δουλειά στην εκπαίδευση της.

Ο λόγος για την Λιόρα, την πιο ταλαντούχα γάτα, η οποία μπορεί να υπακούσει σε όλες τις εντολές του αφεντικού της, να κολλήσει "πέντε" ακόμα και να μιλήσει. Μάλιστα αναφέρουν ότι μοιάζει και με... σκύλο!

Κάθε φορά που εκτελεί ένα κόλπο, ο ιδιοκτήτης της, Τζέικ Μουτς, παίζει ένα αστείο τραγούδι πίσω από την κάμερα. Ο ίδιος, ξεκίνησε να την εκπαιδεύει από όταν ήταν μόλις 19 μηνών στην πόλη Μάρτον, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δείτε μερικές στιγμές από την εκπαίδευση της μόνο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε!

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share