Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ένας σκύλος ορμάει σε λιοντάρια. Η συνέχεια θα σας παγώσει...

Προσπαθεί να τους φοβίσει!

2 Δεκεμβρίου 2019 06:30
Ένας σκύλος ορμάει σε λιοντάρια. Η συνέχεια θα σας παγώσει...

Αυτός ο ατρόμητος σκύλος, πλησιάζει λιοντάρια για να τα φοβίσει. Ωστόσο,στη συνέχεια γίνεται κάτι που θα σας "παγώσει".

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτός ο σκύλος φαίνεται να σκάβει απλά το χώμα...ο πραγματικός λόγος όμως είναι για να ξεθάψει το αφεντικό του!

Στην περιοχή Ngorongoro της βόρειας Τανζανίας, ένας σκύλος που ανήκει σε μέλη της φυλής των Μασσάι, επιτίθεται με περίσσιο θάρρος σε δύο λιοντάρια.

Το αρσενικό λιοντάρι τρομάζει και κάνει πίσω μπροστά στη θέα του μικρού εξαγριωμένου σκύλου. Μια αρκετά αστεία σκηνή.

Λιοντάρι αντίκρισε 2 σκυλιά στο κλουβί του. Η αντίδρασή του ξεγέλασε τους πάντες!

"Πεθάναμε" με την αντίδραση του λιονταριού, όταν αντίκρισε στο κλουβί του δύο σκυλιά. Ξεγέλασε τους πάντες.

Τα σκυλιά Dachshund (που θα δείτε παρακάτω) είναι άμεσα αναγνωρίσιμα λόγω του μοναδικού τους σχήματος. Το μικρό τους ύψος και το εξαιρετικά μακρύ σώμα τους του κάνει να μοιάζουν πολύ με ένα hot dog. Με την ευκαιρία διαβάστε: 14 λιοντάρια ορμάνε σε ένα ελεφαντάκι! Η συνέχεια είναι σοκαριστική!

Αυτά τα χαριτωμένα σκυλάκια μπορεί να φαίνονται πολύ μικρά για να θεωρηθούν ως πραγματική απειλή για τους άλλους. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Abby. Η Abby ζει σε ένα πάρκο άγριας φύσης, οπότε γνωρίζει ότι τα λιοντάρια είναι άγρια.

Ωστόσο, δεν τη φοβίζει τίποτα, παρόλο που ξέρει ότι μπορεί να γίνει η τροφή του λιονταριού. Απ ότι φαίνεται η μικρή σκυλίτσα καταφέρνει το λιοντάρι και το φέρνει στα μέτρα της με αποτέλεσμα οι δυο τους να κάνουν παρέα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρια τρώνε μια ζωντανή καμηλοπάρδαλη. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα...

Αποδεικνύεται ότι το μεγάλο αρπακτικό και η μικρή χαριτωμένη σκυλίτσα έχουν κάτι κοινό, και οι δύο πιστεύουν ότι είναι το αφεντικό του άλλου!

Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν όταν είναι μαζί είναι εκπληκτικός! Η συνάντηση τους είναι το κάτι άλλο, κάτι που δεν έχετε δει ποτέ!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share