Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! UFO πετάνε μπροστά από το φεγγάρι! (Video)

Το βίντεο σοκάρει!

27 Νοεμβρίου 2019 12:00
Απίστευτο! UFO πετάνε μπροστά από το φεγγάρι! (Video)

Ένα νέο βίντεο έχει ενισχύσει τις θεωρίες συνομωσίας και την πεποίθηση ότι υπάρχει ζωή εκτός της Γης και UFO. Στο βίντεο φάινονται ξεκάθαρα τρια αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας να πετάνε μπροστά από το φεγγάρι!

Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη NASA αυτό που έγραφαν οι Έλληνες πριν από 2.500 χρόνια!

Αν πρόκειται για Αριανούς ( UFO) ή απλά κάποιο αεροπλάνο, πουλί ή αντικείμενα ιπτάμενα παραμένει ακόμα άγνωστο. Πάντως το βίντεο σοκάρει και έχει προκαλέσει ανησυχία.

Μήπως τελικά δεν είμαστε οι μόνοι; Υπάρχει ζωή και εκτός του πλανήτη μας και αυτό αποδεικνύεται σιγά σιγά!

Φαντάζεστε το φεγγάρι να έπεφτε στη Γη; Δείτε το απoτέλεσμα! (Video)

Φαντάζεστε το φεγγάρι να έπεφτε στη Γη; To βίντεο δίνει την απάντηση.

Έτσι θα είναι η Γη αν εξαφανιστούν όλοι οι άνθρωποι! (Video)

Η σελήνη χτυπά ακριβώς στη χώρα μας και τα αποτελέσματα είναι τρομαχτικά!

Ευτυχώς με τους νόμους της φυσικής το φεγγάρι δεν μπορεί να πέσει στη Γη. Τι θα συνέβαινε όμως αν μπορούσε να γίνει αυτή τη σύγκρουση;

Το βίντεο μας δίνει μια εικόνα και για κακή μας τύχη δείχνει τη Σελήνη να χτυπά ακριβώς στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά και με λίγα λόγια η ζωή από τον πλανήτη μας θα εξαφανιζόταν άμεσα.

Η NASA προειδοποιεί: Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει κοντά από την Γη! (Video)

Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει κοντά από την Γη και η NASA μας προειδοποιεί! Θα έχει μέγεθος διπλάσιο από το Empire State Building στη Νέα Υόρκη και λίγο μικρότερο από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, τον ύψους 828 μέτρων Burj Khalifa στο Ντουμπάι!

Θα περάσει κοντά από τη Γη σε λιγότερο από έναν μήνα, προεοδοποιεί η NASA! Να σας θυμίσουμε ακόμα: Η Γη έχει το πιο υψηλής ενέργειας φως που έχει παρατηρηθεί ποτέ!

O αστεροειδής 2000 QW7 διαμέτρου 650 μέτρων θα περάσει κοντά από τον πλανήτη μας στις 14 Σεπτεμβρίου με ταχύτητα 23.100 χλμ/ώρα – αλλά σε απόσταση που κρίνεται ασφαλής, δηλαδή 5,3 εκατ. χλμ. Όλοι οι αστεροειδείς και τα άλλα ουράνια σώματα που περνούν από απόσταση 149,5 εκατ. χιλιομέτρων από τον πλανήτη της -θεωρούνται γεωπλήσια αντικείμενα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space X και της Tesla, Έλον Μασκ, -που πρότεινε τον βομβαρδισμό του Άρη με πυρηνικά για να γίνει κατοικήσιμος- επεσήμανε στο Twitter ότι η Γη δεν διαθέτει στην παρούσα φάση καμία άμυνα κατά των λεγόμενων «αστεροειδών -φονιάδων», όπως εκείνος που πιστεύεται ότι εξαφάνισε τους δεινόσαυρους από τον πλανήτη μας πριν από 65 εκατ. χρόνια.

Απίστευτο: Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης που φωτίζεται από τρεις ήλιους!

Μια νέα ανακάλυψη έκαναν πρόσφατα οι επιστήμονες, ένα πλανητικό σύστημα με τρεις ήλιους. Ο πλανήτης, ο οποίος έχει προς το παρόν το διόλου εύηχο όνομα LTT 1445Ab, βρίσκεται σε τροχιά μόνο γύρω από τον έναν ήλιο. Και οι τρεις ήλιοι είναι κόκκινοι νάνοι, με το σύστημα να βρίσκεται 22,5 έτη φωτός μακριά από τη Γη, σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν από το ειδικό σύστημα της NASA (TESS).

«Αν στέκεστε στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, υπάρχουν τρεις ήλιοι στον ουρανό, αλλά δύο από αυτούς είναι αρκετά μακρινούς και μικρούς,» ανέφερε η Τζένιφερ Γουίντερς αστρονόμος στο Κέντρο Χάρβαρντ-Σμιθσόνιαν, σύμφωνα με το space.com. «Είναι σαν δύο κόκκινα, δυσοίωνα μάτια στον ουρανό».

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο πλανήτης είναι βραχώδης, περίπου το ένα τρίτο μεγαλύτερος από τη Γη.Είναι ακόμα πολύ θερμός, καθώς η θερμοκρασία στην επιφάνειά του φτάνει τους 160 βαθμούς Κελσίου. Η διάρκεια της τροχιάς του είναι πέντε ημέρες.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ατμόσφαιρα αυτού του πλανήτη. Επειδή τα εν λόγω αστέρια είναι κόκκινοι νάνοι που βρίσκονται λογικά κοντά στη Γη και επειδή το σύστημα είναι τοποθετημένο έτσι ώστε ο πλανήτης να περνάει ανάμεσα στα αστέρια και τη Γη, οι επιστήμονες μπορούν να δουν κάποια αέρια στην ατμόσφαιρα του εν λόγω πλανήτη χρησιμοποιώντας τηλεσκόπια από τη Γη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share