Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σεισμός στην Αλβανία: Βίντεο σοκ από την στιγμή που χτυπάει ο Εγκέλαδος!

Βίντεο ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα!

26 Νοεμβρίου 2019 14:27
Σεισμός στην Αλβανία: Βίντεο σοκ από την στιγμή που χτυπάει ο Εγκέλαδος!

Σοκαρισμένη είναι η Ευρώπη από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία που μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω της 8 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες!

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ώρα που χτυπάει ο σεισμός των 6,4 ρίχτερ. Δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να τρέμει η γη ένα ζωάκι που έχει βρει απάγκιο στην πυλωτή ενός καινούριο κτιρίου βάζει την ουρά στα σκέλια και κατατρομαγμένο τρέχει να σωθεί. Αμέσως μετά αρχίζουν να σείονται τα πάντα. Ο σεισμός όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο κρατάει τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα και ευτυχώς το κτίριο στο συγκεκριμένο συγκρότημα το οποίο φαίνεται νεόκτιστο αντέχει!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την στιγμή που χτυπάει ο σεισμός:

Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία: Η προειδοποίηση του Ευθύμη Λέκκα! (Video)

Tην εκτίμηση ότι οι ζημιές από το μεγάλο σεισμό στην Αλβανία θα είναι πολύ μεγάλες διατύπωσε ο Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας νωρίς το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αποκάλυψη του Ευθύμη Λέκκα: Για την καταστροφή στην Κινέτα φταίει...!

«Θεωρώ ότι οι ζημιές θα είναι πολύ μεγάλες. Πριν δυο μήνες που επισκεφθήκαμε την περιοχή είδαμε ότι τα κτίρια είναι σε κακή κατάσταση», τόνισε ο κ. Λέκκας. Σύμφωνα με τον καθηγητή, αναμένεται μεγάλος μετασεισμός από το συγκεκριμένο ρήγμα.

Υπάρχουν νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία! (photos+video)

«Βεβαίως οπωσδήποτε θα έχουμε έναν σεισμό της τάξης των 5,9 περίπου, αλλά γενικότερα υπάρχει ένας προβληματισμός σε σχέση με τη διαδικασία της σεισμικής διαδικασίας στην περιοχή», σημείωσε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share