Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελληνική λεβεντιά: Αυτό το κοριτσάκι χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και έβαλε κάτω ακόμα και τους άντρες!

Καθήλωσε τους πάντες και τα πάντα!

24 Νοεμβρίου 2019 08:12
Ελληνική λεβεντιά: Αυτό το κοριτσάκι χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και έβαλε κάτω ακόμα και τους άντρες!

Αυτό το κοριτσάκι με την ελληνική λεβεντιά χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και έβαλε κάτω ακόμα και τους άντρες!

Καθήλωσε τους πάντες και τα πάντα το μικρό κορίτσι από το Καστελλόριζο! Απίστευτη: Η 98χρονη λεβέντισσα γιαγιά χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχεις δει! (video)

χόρεψε με τη ψυχή της και μάγεψε όλους όσοι την παρακολούθησαν και την παρακολουθούν, στο κορυφαίο ίσως ζεϊμπέκικο: Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας!

Το μοναδικό ζεϊμπέκικο του μικρού κοριτσιού, κατέγραψε με την κάμερά της, η Cibele Almeida και ήδη οι άνθρωποι που το είδαν στο Facebook όπου κυκλοφόρησε, ξεπερνούν τις 397.000! Επίσης τα like ανέρχονται σε 9,3 χιλιάδες και οι κοινοποιήσεις φτάνουν τις 6,2 χιλιάδες.

Το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη με τα 4.085.262 views!

Ο Παντελής Παντελίδης στο εορταστικό "Στην Υγεία Μας" για την Παραμονή Χριστουγέννων του 2015, έριξε ένα ζεϊμπέκικο που έχει αφήσει ιστορία. Λίγους μήνες πριν τον θάνατο του έγραψε ιστορία με αυτό τον θρυλικό ζορό που πλέον μας ανατριχιάζει..

Δείτε επίσης: Το αναπάντεχο ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη!

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 4.085.271 προβολές και 12 χιλιάδες likes που όλο και ανεβαίνουν!

Στο ίδιο βίντεο μπορούμε να δούμε και την Αγγελική Νικολούλη να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και να ρίχνει μια ζεμπεκιά. Και οι δυό τους το απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή!

Μερακλής ο Δημήτρης Μητροπάνος: Το θρυλικό ζεϊμπέκικο πριν τον θάνατο του με τις 3.500.000 προβολές!

Ο κορυφαίος έλληνας ερμηνευτής, Δημήτρης Μητροπάνος, παρ'ότι δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή, έχει αφήσει το στίγμα του. Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις, το 2011, χόρεψε ένα ζειμπέκικο που αφήνει εποχή, ερμηνέυοντας την «Ρόζα». Πραγματικά η φωνή του και η παρουσία τους ανατριχιάζει...

Δείτε επίσης: Το τραγούδι που έκανε ιστορία μετά από 20 χρόνια ο Δημήτρης Μητροπάνος!

Μετράει επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα, και σίγουρα θα ακούγονται και πολλά χρόνια μετά. Από τη «Ρόζα» του Θάνου Μικρούτσικου και του Άλκη Αλκαίου μέχρι το «Για να σ’ εκδικηθώ» του Λάκη Παπαδόπουλου και του Κυριάκου Ντούμου. Για να μένει στη μνήμη και να περνάει στις επόμενες νέες γενιές!

Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1948 και υπήρξε από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές της Ελλάδας. Γεννήθηκε το 1948 στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, τον οποίο όμως γνώρισε στα 29 του χρόνια.

Το 1964, μετέβη στην Αθήνα να ζήσει με τον θείο του στην οδό Αχαρνών. Προτού τελειώσει το γυμνάσιο, άρχισε να εργάζεται ως τραγουδιστής. Χαρακτηριστικά τον φώναζαν από μικρό βλαχάκι, λόγω και της καταγωγής του από την Θεσσαλία.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share