Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Άνδρας οδηγεί με... τα πόδια! (Video)

Τραγικό!

1 Νοεμβρίου 2019 12:56
Κύπρος: Άνδρας οδηγεί με... τα πόδια! (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο τα τελευταία 24ωρα ένα εξοργιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, και δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί το όχημά του με... τα πόδια! Καμία ασφάλεια στην οδήγηση..

Δείτε επίσης: Τι να προσέχετε όταν οδηγείτε στη βροχή!

Στο κλιπ που προκαλεί σοκ, o ασυνείδητος οδηγός φαίνεται να κινείται με το όχημά του σε αυτοκινητόδρομο και να τραβάει βίντεο ενώ συγκρατεί το τιμόνι μόνο με τα πόδια του.

Οδήγηση με τα πόδια στο τιμόνι

Tο βίντεο έφτασε μετά από καταγγελίες στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μετά από έρευνα προχώρησε στον εντοπισμό του οδηγού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για οδηγό νταλίκας και πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

Τραγωδία: 2 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους στα Κατεχόμενα!

Εκπαιδευτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε περιοχή κοντά στο κατεχόμενο Λευκόνοικο της Κύπρου και δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις Πόστασι».

Συναγερμός: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος!

Όπως αναφέρεται, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες, στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους έχει ήδη μεταβεί ο λεγόμενος «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν μαζί με άλλους «αξιωματούχους».

Τραγωδία: Πέντε νεκροί από συντριβή αεροσκάφους! (photo)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στην Ουκρανία που επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση καθώς είχε ξεμείνει από καύσιμα. Συνετρίβη βομβαρδιστικό αεροσκάφος B-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! Αρκετοί τραυματίες! (photo-video)

Το τετρακινητήριο Antonov An-12 με επταμελές πλήρωμα κι έναν ακόμη επιβάτη μετέφερε φορτίο από την Ισπανία στην Τουρκία και πλησίαζε το αεροδρόμιο του Λβιβ (Λβοφ) στη δυτική Ουκρανία για ενδιάμεση στάση ανεφοδιασμού, όταν χάθηκε από τα ραντάρ το πρωί.

Ο πύργος ελέγχου σήμανε συναγερμό και σωστικά συνεργεία έσπευσαν να αναζητήσουν το μεταγωγικό, που είχε ξεμείνει από καύσιμα, για να το βρουν τελικά σε απόσταση μόλις ενάμιση χιλιομέτρου από τον διάδρομο, με κατεστραμμένα τα φτερά και το κόκπιτ από την αναγκαστική προσγείωση.

Νεκρός ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία!

Νεκρός είναι ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.

Ισπανία: Ελικόπτερο συγκρούστηκε με αεροπλάνο! Πέντε νεκροί! (photos)

Πέντε νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός ενός απίστευτου δυστυχήματος στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Σοκ: Αεροπλάνο έπεσε στην θάλασσα! (Video)

Ένα αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο περίπου στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής. Πληροφορίες θέλουν το ένα από τα θύματα να είναι παιδί.

Το σημείο του δυστυχήματος είναι σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα της Μαγιόρκας, Πάλμα, αγαπημένου προορισμού διακοπών για Βρετανούς.

Τα δύο μέσα, όπως έγινε γνωστό, συγκρούστηκαν κοντά σε νοσοκομείο της περιοχής. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα η εθνικότητα των επιβατών. Το δυστύχημα συνεχή στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Οι τρεις νεκροί επιβάτες επέβαιναν στο ελικόπτερο ενώ οι άλλοι δύο στο αεροσκάφος.

Το δυστύχημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών ενώ προκλήθηκε και πυρκαγιά στο σημείο της πτώσης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share