Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μοναδικό! Και τα 700 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε 21 λεπτά ποδοσφαιρικής μαγείας!

Απολαυστικό θέαμα!

18 Οκτωβρίου 2019 07:44
Μοναδικό! Και τα 700 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε 21 λεπτά ποδοσφαιρικής μαγείας!

Άλλο ένα απίστευτο παράσημο πρόσθεσε στην τεράστια καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το 700ο του γκολ! H απίστευτη αντίδραση του Ρονάλντο στην selfie μιας θαυμάστριας! (Video)

Ο Πορτογάλος έχει σκοράρει 450 με τη Ρεάλ, 118 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 32 με την Γιουβέντους, 95 με την Πορτογαλία και 5 με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Ρονάλντο μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει με 2-1, αλλά με το τέρμα αυτό έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, που φτάνει τα 700 τέρματα και κυνηγάει πλέον στην 4η θέση τον Φέρεντς Πούσκας (746). Ένας fan του, κατάφερε και συγκέντρωσε και τα 700 γκολ του Ρονάλντο, σε ένα βίντεο διάρκειας 21 λεπτών που εντυπωσιάζει!

Ποιος μπορεί να πηδήξει πιο ψηλά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο; (Video)

Ένα δημοφιλές ποδοσφαιρικό κανάλι προσέφερε 1000 λίρες σε όποιον αναπαριστούσε το άλμα του Πορτογάλου άσου στο διάσημο γκολ του στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια πολύ έξυπνη ιδέα για διαγωνισμό σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε το κανάλι του YouTube «F2Freestylers».

To πιο διάσημο όμως γκολ με κεφαλιά του 34χρονου φορ παραμένει αυτό που πέτυχε το 2013 στο ματς της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον τότε να ρίχνει την ευθύνη στον Πατρίς Εβρά, που είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του.

Όταν όμως ο εμβληματικός τεχνικός πληροφορήθηκε πως ο Ρονάλντο είχε κάνει άλμα στα 2,65μ., ζήτησε συγγνώμη από τον παίκτη του.

Οι «F2Freestylers» διοργάνωσαν event στους δρόμους του Λονδίνου, προσφέροντας 1000 λίρες σε όποιον κατάφερνε να κάνει κεφαλιά, πηδώντας τόσο ψηλά όσο και ο Πορτογάλος!

Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά παίρνει ο Κριστιανο Ρονάλντο για ένα ποστ Instagram!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει 874.361 ευρώ για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram. O Ρονάλντο είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram και για κάθε ανάρτησή του εισπράττει αστρονομικά ποσά.

Πρόσφατα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αθωώθηκε από την κατηγορία για βιασμό...

Συνολικά τον ακολουθούν 176 εκατομμύρια άνθρωποι και όπως είναι λογικό πολυεθνικές εταιρείες που προσφέρουν γη και ύδωρ για να διαφημίσει μέσα από το Instagram κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Σύμφωνα με τα στοιχεία ιστοσελίδας «hopperhq» που αναλύει στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρονάλντο παίρνει 874.361 ευρώ για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει!

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Νεϊμάρ με 647.417 ευρώ για κάθε φωτογραφία και τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 581.061. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο CR7 βρίσκεται στην τρίτη θέση της γενικής λίστας των πλουσιότερων του Instagram με την Κάιλι Τζένερ να βρίσκεται στην κορυφή, και την ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share