Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό! (video)

Το πιο ευχάριστο νέο για τον βασιλιά της μπάλας!

23 Ιουλίου 2019 18:23
Ρονάλντο: Η εισαγγελία του Λας Βέγκας τον αθώωσε για τον βιασμό! (video)

Αθώος κρίθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού. Η εισαγγελία του Λας Βέγκας έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται ενοχή του για σεξουαλική παρενόχληση.

Καθαρός από κάθε κατηγορία για βιασμό κρίθηκε από την εισαγγελία του Λας Βέγκας ο Κριστιάνο, καθώς κρίθηκε ότι δεν αποδεικνύεται ενοχή του για σεξουαλική επίθεση στην Κατρίν Μαγιόργκα.


Το πιο ευχάριστο νέο έμαθε τη Δευτέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εισαγγελία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να ασκήσει δίωξη για την υπόθεση βιασμού που έχει καταγγείλει ο Κατρίν Μαγιόργκα. Η απόφαση αναφέρει ότι δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του CR7 και κατά συνέπεια δεν θα συνεχίσει την έρευνα και δεν θα διώξει τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2009, αλλά η Μαγιόργκα είχε λάβει χρήματα από τον Ρονάλντο, ώστε να μην αναφερθεί στο περιστατικό. Τελικά πέρσι το επανεκκίνησε, κατηγορώντας τον ως βιαστή, με σκληρές αποκαλύψεις και λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως συμπέραναν οι Αρχές, οι πληροφορίες και οι αποδείξεις που κατατέθηκαν δεν πιστοποιούν απόπειρα βιασμού ή βιασμό από τον Ρονάλντο.

H απίστευτη αντίδραση του Ρονάλντο στην selfie μιας θαυμάστριας! (Video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, όπου αρκετοί θέλουν να βγουν μαζί του μια φωτογραφία. Μην ξεχνάτε ότι ο μεγάλος ποδοσφαιριστής ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για διακοπές!

Όπως για παράδειγμα η θαυμάστρια στο βίντεο που ακολουθεί. Περίμενε υπομονετικά τον Κριστιάνο να περάσει έχοντας ανοικτό το βίντεο, με τον CR7 να την πλησιάζει και να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο!

Δείτε παρκάτω το βίντεο:

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακούει... Μενιδιάτη!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο φαίνεται να είναι τρελαμένος με τον Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη!

Είναι γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπάει την Ελλάδα...
Για αυτόν τον λόγο άλλωστε βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μεσσηνία, όπου απόλαυσε τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ωστόσο φαίνεται ότι αγάπησε και το μπουζούκι και μάλιστα έχει πλέον και το αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι!

Για ποιο τραγούδι μιλάμε; Μα φυσικά για το διαχρονικό σουξέ του Μιχάλη Μενιδιάτη, «Πετραδάκι πετραδάκι». Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, ο γιος του αξέχαστου καλλιτέχνη, Χρήστος Μενιδιάτης του το τραγούδησε live συνοδεία μπουζουκιού.



Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία, καθώς την ίδια περίοδο έτυχε να βρίσκεται εκεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρελάθηκε με τους ήχους του μπουζουκιού και εξέφρασε την προτίμηση του στο συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ των γηπέδων έμενε με την οικογένειά του σε σουίτα 630 τ.μ. η οποία είχε πριβέ πισίνα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το νέο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο που κοστίζει 1εκατ. ευρώ!

Έκτακτο: Φυλάκιση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share